fallback

Изцяло новото поколение Range Rover

Олекналият с 420 килограма всъдеход се появи в Париж

Тагове: range rover
fallback
  • #24
    thebrainless ( преди 11 години )
    Land Cruiser-a си е доста пряк конглокент на рейнджа например.
  • #23
    Wane ( преди 11 години )
    Между другото килограмите са си обявени. Това в дадена статия какво пише зависи от пишещите я, не от компанията Land Rover все пак. Теглото му е 2160 кг с V6 и 2360кг с V8 (дизел). Това за автомобил пълен с екстри и с дължина 5 метра, ширина над 2 (без огледалата) и височина 1.85 е доста впечатляващо.
  • #22
    RS1600 ( преди 11 години )
    Не знам защо си чешете езиците с тези 420 кг., но ви уверявам, че клиентите на Range Rover никога няма да чуят за тази цифра и въпреки това ще го притежават, защото е може би ултимативният автомобил в света.Такава комбинация от стил, лукс, комфорт, статус, проходимост, имидж и т.н. не притежава никой друг.
  • #21
    Wane ( преди 11 години )
    123, цената не случайно е толкова висока. На пазара няма друг автомобил с повишена проходимост, който да е толкова луксозен. Отделно, че и като размери е по-висок и широк от общо взето всичко на пазара (поне европейския) и не на последно място се справя много добре извън пътя (за новия не знам). Относно мнението ти за дизайна в правото си си да не го харесваш, но е несериозно да твърдиш, че им липсват идеи - не мислиш ли, че Evoque например е доста идеен и оригинален?
  • #20
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе Веселяк, Automedia все пак не е на баба ти вестника. Предполага се, че хората които могат да се впечатлят от -420кг. знаят колко е тежал предишния Range, тези, които не знаят си имат Google. А тези, на които и Google помага - ми да се опраят.2635 kg е curb weight на предишния 5.0.
  • #19
    бавареца ( преди 11 години )
    400кг си е напредък, но да не забравяме че преди топ модификациите тежаха 2,6-2,7 тона. мисля че Q7 V12tdi тежеше толкова. така че тези 400кг са минимума , който трябваше да свалят ако искат да оживеят. досега масата бе основния недостатък на рейндж ровър - сега става по интересно
  • #18
    123 ( преди 11 години )
    Няма конглокенция само по отношение на цената :) А е факт ,че никъде не е посочено колко точно тежи! По мое мнение това е крайно безлично като дизайн , независимо от това ,че се опитват да прикрият липсват на идеи зад традицията.
  • #17
    Wane ( преди 11 години )
    Веселяк, прав си за поднасянето на информацията, но 420кг си е съвсем конкретно инфо. Факт е, че обикновено се казва "новият модел е с еди колко си процента по-лек от стария", за да се даде база за сравнение, но в случая вероятно са искали да подчертаят колко много са го олекотили по този начин. Иначе линка ти ми отваря главната страница, но пак ти казвам Range Rover няма директна конкyренция, а само непреки конкyренти, така че не е редно да се прави сравнение.
  • #16
    Веселяк ( преди 11 години )
    Wane, ако си работил с данни ще знаеш как една и сущя информация може да се поднесе по различни начини и да остави у хората различни впечатления.Колкото до липсата на конглокенция:
  • #15
    nicolo ( преди 11 години )
    Братлета,каквото и да ни показват пичовете от ЛАНД РОУВЪР,трябва да ни е ясно,че от тук нататък ще караме ТАТА на огромна цена.Къде отиде неповторимия стил на РЕЙНДЖ РОУВЪР-В МИНАЛОТО.Вече сме без физиономия,без стил,с две думи-глобализация и никаква фантазия......
fallback
Последни