fallback

Самуел Ето'о кара Aston, но ходи мокър

Лимитираният му автомобил се развали под дъжда (Видео)

Дори най-луксозните и ексклузивни автомобили могат да се развалят. Примери за това колкото искаш. Лошото обаче е, когато такъв автомобил те остави на пътя и то под дъжда. Точно това се е случило с камерунеца Самуел Ето'о, който сега е играч на "Анжи" (Махачкала). Неговият Aston Martin One-77, се развалил в Париж, докато над френската столица се изсипвал проливен дъжд. Поради неизвестна причина вратите на лимитираният модел, с производствен номер 49, не могли да се затворят и това принудило футболиста да покрие колата с найлон. Подобен проблем обаче надали е развалило настроението на Ето'о, тъй като според последните слухове той се готви да закупи уникалното Xenatech Maybach Coupe.Впрочем това не е първият проблем на нападателя със суперскъпи коли. Докато беше в "Интер" Ето'о караше Bentley Continental, което му бе откраднато в началото на 2010. г.  Малко по-късно колата бе хваната с фалшиви документи на сръбско-унгарската граница.Камерунецът винаги е имал слабост към скъпите коли. Когато преди година подписа с "Анжи" собственикът на клуба му подари Ferrari 599 GTB Fiorano (тунинговано от Mansory), а само след няколко месеца футболистът прибави към колекцията в гаража си и Bugatti Veyron. Годишната заплата на Ето'о в Анжи е около 23.3 млн. евро.

Тагове: aston martin one-77
fallback
  • #9
    Slav78 ( преди 11 години )
    По-добре да не запали или да не му се затвори вратата отколкото да се самозапали например или да протече вътре.Има и друго, ако на S класа не и се затвори вратата едвали на някой ще му направи впечатление. На мен ми харесва тази кола и бих преглънал такива наистина смешни за марката пропуски в качеството на изпълнение.
  • #8
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този клип съм го гледал и аз.Освен проблема с ремъка тоя супер скъп кош не можа да достигне максимално зяявената от производителя скорост.Говори ми за премиум , говори ми.......
  • #7
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха невероятно намерих клипа със серията от пета предавка в Ютуб с теста на Астон Мартин където скъса 2 пъти ремък при потегляне. Вижте какво е Астон Мартин, една много красива кола, но далеч от Порше,Ферари и Ламборджини.:
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    Преди 5г. по 5-та предавка тестваха ДиБи9 Ванкуш да го тестват на писта, Русата мацка щеше да го тества, качи се вътре,завъртя волана на макс и с пълна газ тръгна да се врътне на пиктата и да изпъне колата на пистата и моментално скъса ангренажен ремък от Астон Мартин за 25мин. пристигна екип с хеликоптер, смениха ангренажа,мацката влиза газ и пак го скъса,последва нова смяна а от екипа на Астън казаха да не дава пълна газ със завъртян волан, мацката каза че за първи път чува за такова условие.
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    Оф последно време дори най-реномираните марки гледат само да вземат пари и нехаят за качеството.Нали говорим за високи технологии, качество, престиж.Почти всички лежат на стара слава.Трябва, някой да ги заяде сериозно да спекат малко.Много лошо се научиха всички.
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    За автомобил от този ценови клас това е срамно!
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Хайде сега говорете ми за премиум :-)" nqma smisul da ti govorim, zashtoto nikoga nqma da razberesh kakvo e premium...
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Преди време имаше статия за същия модел закъсал пред казино в Монако заради проблем със скоростите.Хайде сега говорете ми за премиум :-)
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Така са псевдопремиум марките
fallback
Последни