fallback

Skoda разкри официално Rapid

Пуска го на пазара през есента

Тагове: skoda rapid
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 11 години )
    мухахах, таксиджиите купуваха за кратко Кадита защото бяха много евтини. Но много бързи разбраха какви *** са и до там беше с вагените и шкодите.За сметка на това Хюндай/КИА пуснаха модели у нас на цени под тези в западна европа и всички бизнеси се ориентираха към тях - спедитори, таксиджии, транспортни фирми. Явно хората си правят сметка, и не искат евтин леген който се скапва за няколко години...
  • #9
    doc ( преди 11 години )
    мухахах, таксиджиите купуваха корейски коли само като бяха много евтини. Сега, като незнайно защо за качеството си на *** като вдигнаха цените, а шкода и фв пуснаха модели у нас на цени под тези в западна европа и всички бизнеси се ориентираха към тях - спедитори, таксиджии, транспортни фирми. Явно хората си правят сметка, и не искат евтин леген който се скапва за няколко години...
  • #8
    Анонимен ( преди 11 години )
    Иначе за шкодите нищо ново-тънки ламарини,калпаво лакаво покритие (лющи се) и в добавка изключително ненадеждната и капризна "техника" на Фолксваген.Бакшишите не случайно я зарязаха тази марка. Прекръстиха Октавия на Оставия.Пак се върнаха на корейските марки,там нещата са железни.
  • #7
    Анонимен ( преди 11 години )
    Skoda в момента продава малко под 330 000,плановете им са до 2014 да станат 600 000.Милион,да,ама след десетина години.Най-големия вносител в Германия от дълги години е един и същ,но се казва Рено.Така,че казанлъшки сдуханяк може да лъжеш Айшето,дано тя е по-проста от теб и ти повярва.
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не виждам смисъл от тоя модел който напълно се покрва с октавията. Иначе за качеството - фабията са най-здрави.
  • #5
    Обективен ( преди 11 години )
    Е добре де, след като са такива "дървета" тези Шкоди, как така скоро се очаква да произвеждат над 1 млн. автомобила годишно в заводите си (в четири държави). Вносител номер 1 са в Германия вече доста години и продават колите си в над 100 страни по света. Също така, гледам че почти винаги печелят сравнителните тестове в специализираните издания........Нещо не се връзва, опитвам се да гледам обективно, моля обяснете .
  • #4
    ..... ( преди 11 години )
    A4 ако не сте виждали скоро
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поредния ментак.Такситата остепенно изхвърлиха Октавиите,оказали се невероятен ***,ако и да си ги хвалят АБ.
  • #2
    :/ ( преди 11 години )
    Много яко местоположение за подлакътника са измислили!
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Samo tala6 dnes, nikakvi ***.
fallback
Последни