IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа снимка на Volvo XC40

Проходимата версия на V40 ще бъде представена през септември.

Първа снимка на Volvo XC40

Първа снимка на Volvo XC40
Няколко шведски издания разпространиха снимка на новото Volvo XC40, което автопапараците хващат за първи път без камуфлаж.

Автомобилът е заснет по време на фотосесия, като се очаква да бъде представен през месец септември на автомобилното изложение в Париж.

Volvo XC40 е базирано на новия V40, като се явява негова проходима версия. Автомобилът се отличава с нови брони, предпазни елементи, алуминиеви акценти и по-висок просвет.

Все още липсва информация за двигателите, които ще задвижват колата, но се очаква сред тях да присъстват бензинови агрегати с мощност между 150 и 254 к.с. Дизеловите опции ще генерират между 115 и 177 к.с.

Според същата информация автомобилът ще се предлага стандартно със задвижване към предните колела, а като опция ще може да бъде поръчана и система за задвижване към четирите колела.

Още по темата:
Volvo планира 3 нови кросовъра

Тагове: volvo xc40
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Проходимата версия на V40....Проходима, проходима, колко да е проходима?
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    Колкото до XC40, според мен е малко излишна модификация на V40, която няма да пожъне пазарни успехи.
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    Анонимни, всъщност дизайна на централната им конзола в момента води началото си от S40 от 2004г. И това е така наречената floating console (на български не знам как го превеждат), която всъщност е доста елегантна и когато се появи за пръв път медийте и обърнаха сериозно внимание. В последствие се превърна в запазена марка за Volvo.:), според мен си има бая копчета, обаче това е комбинирано с изчистен дизайн и затова многото копчета някак остават на заден план.
  • #3
    10 rate up comment 2 rate down comment
    :) ( преди 11 години )
    Че какво й е на конзолата? Мен винаги тя ми е харесвала - изчистена, без хилядите копчета.
  • #2
    2 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Харесвам волво, но защо не вземат да си оправят поне централната конзола... то бива да е грозно ама 20 години с тия ръбави форми плоски и скучни.. иначе дизайна от вън е много хубав.
  • #1
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Е.....най-накрая една хубава колица!Писна ми от опели и фордове и разни изтъркани джапанки,като аурис и тем подобни дрегели.Браво Волво!