fallback

Следващото BMW Z4 - истински спортен автомобил

Идва през 2015 година.

BMW Z4 винаги се е възприемал като спортен кабриолет, но въпреки това в Мюнхен са решили да направят следващото поколение на колата още по-спортно.Това твърди изданието Inside Line, като се позовава на свои източници в баварската компания.Според информацията при следващото поколение Z4 инженерите на BMW ще акцентират още повече върху спортното поведение. Промените обаче ще бъдат внимателно подбрани, за да се запазят и настоящите фенове на този модел.За стилистичните промени се твърди, че моделът ще получи по-къс преден капак и "консервативен дизайн, който ще впечатлява и след 15 години"Двигателите, който ще задвижват бъдещия модел, ще бъдат с четири цилиндъра и висока мощност. Шестцилиндрови агрегати няма да се предлагат, сочи информацията, тъй като основното при следващото BMW Z4 ще бъде ниското тегло и перфектното разпределение на тежестта.Новото поколение BMW Z4 трябва да бъде представено през следващите 2-3 години.

Тагове:
fallback
  • #4
    Cenitell ( преди 12 години )
    ""За стилистичните промени се твърди, че моделът ще получи по-къс преден капак и "консервативен дизайн, който ще впечатлява и след 15 години""!Като гледам снимката-та това си скъсено сегашното БМВ 6!Феновете му в Германия, а и другаде наистина се радват,когато няма промени в дизайна!
  • #3
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    Не знам, но Z3-ката никога не ми е харесвала. Все пак "въпрос на вкус, казало кучето и си изяло ***" :)
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    z3 преди години беше уникална кола и си остава класика. ще видиш след няколко години ще бъде икона и ще се цени много повече. следващите поколения никога няма да имат такъв успех. просто беше една много различна кола и определено грабваше окото както и първия slk, който сега не шпеюатлчша изобщо, но шсиюко с шремето си.
  • #1
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    Тоя път добре се е получило. Нищо общо с противната Z3-ка
fallback
Последни