fallback

Volkswagen спира временно разработката на всъдеход

Седем-местният SUV трябва да се появи при смяната на поколението на Amarok през 2016 г.

Неофициално изображение Volkswagen Group се отказва от един от най-интересните си проекти - създаването на голям всъдеход със седем места. Идеята бе да се направи машина на платформата на пикапа Amarok, която да се предлага на пазарите в Австралия, Югоизточна Азия и Северна Америка.Един от шефовете във Volkswagen - Карстен Волер, заяви пред изданието GoAuto, че в близко време подобен автомобил няма да бъде разработван. Причините не бяха съобщени, но най-вероятно концернът няма свободен финансов ресурс за подобно нещо. Германците обаче не се отказват напълно от идеята си, тъй като друг източник от компанията коментира, че седем-местният кросовър все още влиза в плановете на Volkswagen Group.Този автомобил трябва да се появи при смяната на настоящото поколение на Amarok, която е планирана за 2016 г. Тогава концернът ще попълни моделната линия Tiguan-Touareg с по-практичен и по-истински всъдеход, който ще бъде направен от леки материали и ще отговаря на изискванията Euro6.Ако Amarok SUV бъде пуснат в серия, той ще се конкурира с возила от калибъра на Infiniti QX56 и Cadillac Escalade, както и с разработваният в момента от Ford Australia кросоувър, който използва базата на пикапа Ranger."Срокът на експлоатация на подобна машина превишава живота на обичайния автомобил, въпреки че условията, при които се използва са по-тежки - коментира Волер. - Ако трябва да се сравняваме с нашите конкуренти, смятам, че Ford Ranger не е лош автомобил, но нашият Amarok го превъзхожда значително".

Тагове: volkswagen suv
fallback
  • #19
    мда ( преди 12 години )
    от ФВ нямали пари за разработаката - хахаха - абе ПИЧОВЕ това е най-печелившата автофирма в СВЕТА с резерви от близо 25 млрд ЕВРО(демек ако искат и 3 АЕЦ Белене ще си построят). Просто всичко е въпрос на търсене и предлагане, на интерес и конглокенция
  • #18
    Анонимен ( преди 12 години )
    Щели да го спират този *** и ще останат само по-малките ВАГинални кенефчета,за да има на какво да се возят нискочелите селяци.Още не го пуснали,а го спират.Тези гимнастики само ВАГ ги може.
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    Един от шефовете във Volkswagen - Карстен Волер, заяви пред изданието GoAuto, че в близко време подобен автомобил няма да бъде разработван. Причините не бяха съобщени, но най-вероятно концернът няма свободен финансов ресурс за подобно нещо.
  • #16
    До мила родино ( преди 12 години )
    говорим си тук за коли, но ако ти мразиш всичко, като те чета-правя си извода, че мразиш най-вече себе си, не пиши така ако обичаш за всички нас!И между другото-който има самочувствие-критикува, а който няма-той всичко харесва и подскачайки подвиква: о, йес!
  • #15
    Анализатор ( преди 12 години )
    А, тази новина за този автобус, си е за друг сайт-за автобуси, от тях не разбирам и не мога нищо да кажа.
  • #14
    Misho ( преди 12 години )
    Само 1 не мога да разбера - не харесвате ВАГ и аз не ги харесвам, обаче за чий ви е да ги коментирате и плюете? Нормалните хора коментират само в статии за любимите си марки и ги хвалят, а ненормалниците като вас вместо да се съсредоточат в това да харесват своите любими марки, си губят времето да плюят другите. Кво да кажа, заради такива като вас България от 2005-та насам затъва...Фен съм на Рено и японските, но въпреки това не плюя Фолксваген.
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не издържали по 100000км. ха ***. Тука масово по улиците движат Вагени по на над-500000км. тука втора ръка 90% от автопарка който идва от запад е с поне 200000км. върнат назад километраж. Имаше едно предаване където още в Германия им превъртат километражите срещу 20 евро. И ги хванаха полицаите със скрита камера докато превъртаха на няколко коли за износ за източна Европа километражите. Тука идват като нов внос "запазени" Вагени именно защото са издръжливи и номера с километрите минава.
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    То ти личи ,че караш ВАГ, виж си правописа...,*** си като градинска лейка.xaxaxa ti koga si karal nov VW 100 K che da kajesh che ne izdurjat be vuzduhariii chili nedochili ot pesho i ot gosho, koyto sa omraznici No1 v klasa i veche vsichki VAG se razvalqli.. az karam VAG kola koqto veche e na 400 000 km i pak ste si vzema Audi, puk neka se chupqt i neka sa skupi...
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    То в тоя голям багажник и слон може да я свърши тая.
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вчера го почнаха, днес го спряха.И на кого му е нужна тази съдържателна информация?
fallback
Последни