IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chrysler пуска юбилеен пикап за Тексас

Dodge Ram Lone Star e посветен на 10-годишнината на модела

Chrysler пуска юбилеен пикап за Тексас

Автомобилните производители често пускат модели, които са предназначени само за определени пазари и дори за отделни държави. В САЩ подобни неща често се случват, като концернът Chrysler от 10 години предлага пикапа Dodge Ram Lone Star само за Тексас.

Сега налице е новата версия на тази машина, която е посветена именно на 10-годишнината от началото на производство на модела. Пикапът се казва Ram 1500 Lone Star 10th Anniversary и се предлага единствено в модификация Crew Cab с двигател V8 5.7 Hemi и 6-степенна автоматична скоростна кутия.

Машините от специалната серия носят логото Lone Star на предните врати и на багажника, като са украсени и с флага на Тексас. За украсата на салота е използвана специална кожа Katzkin, нови са и 20-инчовите джанти, с които е обзаведен пикапът. Цената на автомобила е $ 36 440. За сравнени обикновеният Ram 1500 Lone Star струва $32 365.

Източник: Chrysler

Тагове: dodge ram lone star
0 от 500