IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В семейството на новия Opel Astra ще има и седан

Моделът ще се предлага и със CDTi BiTurbo мотора на компанията

В семейството на новия Opel Astra ще има и седан


До края на 2012 г. Opel ще предложи версия седан от новото поколение на Astra. Прототип на автомобила вече се тества, като той се отличава от хечбека и комбито най-вече по формата на задната част. От шпионските снимки, които се появиха в интернет, може да се придобие представа за задната оптика, бронята и малкият спойлер, поставен върху багажника.

Изменения ще има и в предната част, тъй като седанът ще се появи догодина, когато очакваме и модернизацията на Astra. Фаровете ще бъдат модернизирани, а решетката на радиатора ще е разделена на две от хромирана част с логото на Opel. Леко променена ще бъде и предната броня, която ще има нови фарове срещу мъгла.

В гамата от двигатели клиентите на седана ще намерят бензинови мотори с обем 1.4 и 1.6 л., чиято мощност варира между 87 до 180 к.с., както и дизели – от 1.3 до 2.0 л (мощност между 95 и 165 к.с.). Очаква се да има версия и с новия 2.0-литров дизел CDTi BiTurbo с двойно турбо (195 к.с.), който дебютира при Opel Insignia.

Освен версия седан, догодина очакваме и откритата версия на Astra, която ще получи името Cabrio. Модернизираната Astra, както и новите версии ще бъде показани на автомобилното изложение в Париж, през септември.

Тагове: opel astra
0 от 500