IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz кодира A-Class

Който разкрие машината, печели специална награда

Mercedes-Benz кодира A-Class

Mercedes-Benz разпространи първия видео-тийзер на бъдещия хечбек A-Class. Самото видео съдържа система от кодове, които ако бъдат разгадани, ще може да се види истинския вид на колата. Този, който успее да го направи, ще получи награда от Mercedes - пътуване до Женева за официалното представяне на автомобила през март.



За да бъдат "облекчени" желаещите да се справят със системата кодове, по пътищата на Германия още в началото на февруари ще тръгнат няколко такива автомобила, които ще може да бъдат снимани. Вече налице е специално приложение за мобилни телефони The A-Class QR-Trophy, което ще бъде нужно на желаещите да разбият кодовете. Освен това фотографии на автомобила ще се появяват всеки ден в пресата в Германия.
Новата A-class използва платформата MFA, на която е изградена и представената през 2011 г. B-Class. Двата модела ще са с идентични четирицилиндрови двигатели - 5 бензинови с мощност между 109 и 204 к.с, и 4 дизелови с мощност между 122 и 204 к.с. Очаква се на по-късен етап да се появи и "напомпана" AMG-версия, която ще бъде със самостоятелно задвижване и на четирите колела. Нейният двигател с 2 турбини ще има мощност около 330 к.с.

 

Тагове: mercedes-benz a-class b-class
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 12 години )
    Чичко Алуди,не се бъзикай с тия убавите фтомобили,щото хората-собственици ще си нарежат вените от мъка по предния надвес.Ама пък премиум,премиум,колко да е премиум едно предно окачване вкарано почти в краката на водача и спътника.Мотора идва изнесен много напред и става като махало(маховик)Ама кво ли знае модерната младеж по физика...гъзарията е над всичко!
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Чичко Алуди ( преди 12 години )
    Как ше не се връзва бе? Я глей Ауди кви големи надвеси бацат и пак са премиум.
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    смешното е огромния преден надвес - това изобщо не се връзва с идеята за премиум марка като Мерцедес.
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    helm ( преди 12 години )
    Както и преди съм казвал има доста прилика с Nissan Almera N16 поне отстрани и отзад.. мисля че това е добър изглед за хечбег!
  • #1
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Ганчовец ( преди 12 години )
    Дано без маскировката да изглежда по-добре, защото така обещава да се супер пръчка.