fallback

Nissan Navara, Любимите дънки, Сливенския балкан

Пикапите - автомобили за всичко и за навсякъде?

Тагове: nissan navara
fallback
  • #14
    до :) ( преди 12 години )
    На кои двигатели пука глави?Я кажи, че и аз нещо ново да разбера!След 1 Патрол, 2 Патфиндъра и 1 Навара как не ми се спука нито една глава дай повече инфо!Освен това съм имал 3 Микри: К11 2 бр., К12, едно Съни, 1 Примера и 1 Алмера. Кажи кои Нисани пукат глави щото от дълги години само Нисан карам, но явно има хора, които никога не са се качвали на тази марка и знаят повече от другите.Много държа на отговора, за да могат и другите да разберат как Нисаните пукат глави.
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Mirizma:) mnogo si PROS.
  • #12
    :) ( преди 12 години )
    Пълна скръб е този контейнер на миналата генерация пукаше главите на двигателите за страх ;)
  • #11
    123 ( преди 12 години )
    Хилукса няма начин да не вози по-твърдо.Той е 100% оффроуд машина с повишена товаро-носимост.Има бързи и бавни скорости, постоянно зацепване на 2-та моста,блокиране на диференциалите.За пресечени местности това е колата,а за по-леки терени без проблем може да се ползва Навара.И двете са много корави машини доказали се през годините.Разни *** пикапчета,като Амарок на ФВ са за гъзария на хора,които избиват комплекси и нямат никаква представа за какво служат подобни автомобили.
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Логиката е наистина такава,когато говорим за машини от този клас.Това имах предвид и това коментираме,а не Ситроени и Мерцедеси.Предполагам вече ти стана ясно какво имам предвид!Относно Наварата и возията и е много грешно да се каже,че вози толкова твърдо.Карал съм Хилукс и там вече наистина става на въпрос за твърдо возене все едно сте в камионетка.Въпреки това Навара и Хилукс са най-доброто в този клас.Много здрави,надеждни и високопроходими машини.
  • #9
    Triforce ( преди 12 години )
    До последният - по твоята логика, всички, които се возят в Ситроен С5 и Мерцедес Е и еС клас са такива, каквито ги описа, така ли? :) Бре, бре :) Логика!Нисанчето май е яка машина! Гледам взеха да ги купуват и им се кефят. Не съм карал, не съм се возил, ама ми се види стабилна машина!
  • #8
    до: аз ( преди 12 години )
    Возят твърдо спрямо кои автомобили?Дай някой конКУРент от същият клас който вози по-меко!Ако ги сравняваш с някой лек автомобил,да те возят по-твърдо и има защо.Предназначението им не е да си возиш дупето на мекичко,а да не те оставят на пътя и извън него при всякакви условия.Меката возия е за изнежени ***,а твърдата за корави мъже...
  • #7
    аз ( преди 12 години )
    Като имам предвид колко твърдо вози Патфайндър едва ли оценката за комфорт на Наварата е много точна. Всъщност и Кашкая вози твърдо. Кво да се прави - идеални неща няма.
  • #6
    ходи се гръмни ( преди 12 години )
    "хахаха", няма нужда от комплексарски изблици на простащина, хамериканските фермери карат далеч по-големи пикапи - тука не позна, що се отнася до нашенските панелки и т.нар. от теб жалки комплексари - тука също си далеч, щото да караш готин мотор, пикап, кабрио и т.н. е свързано със свободата на духа, а не със имотното състояние, а онези които искат да демонстрират просперитет, едва ли биха го направили точно с Navara
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    xaxaxa ti si haho be, kolata e strahotna,kakto e strahotna 'malkata" mi pi6ka za jenati!!!!!!!!!!!Pitaia.
fallback
Последни