fallback

Infiniti ще прави хечбек върху платформа на Mercedes

Очаква се най-достъпното Infiniti да е с нетипичен дизайн на шасито

fallback
  • #14
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нека *** дето ръчкат голфчета и дърти мерджани да не ръсят безсмислени коментари.В случая говорим за опит на Нисан да анонсират нещо в по-ниския ценови сегмент - и какво лошо има в това? Става дума маркетинг, нищо повече.Що се отнася до Мерцедес: да, еталон са, но нека бъдем честни - и те, като всички други, свалиха качеството в последните 10-ина години.Прочее, колата си е супер като дизайн, и няма две мнения, че Нисан са най-иновативни от японците в тази област.
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Групата Нисан-Рено произвеждат от премиум нагоре, ето това е смях :)))
  • #12
    до анонимника ( преди 12 години )
    Нисан ли са еталона в автоиндустрията? Това е вица на годината! Срам береш явно ти, че си комплексиран на тема жени!
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    къв еталон бе ***? *** смешника! Еталон бяха преди 20 г., а сега също са еталон, но на ниско качество и висока цена. Не забравяй, че най-големият срам в автоиндустрията браха точно МБ, когато ги хванаха да подкупват правителства, които да им купуват бараките. Нали са голЕма работа, що не печелят конглоксите с добри цени и качество, а с подкупи. Така, че по-добре трай женчо и не си навирай ***@ там където големите си мерят ***! :)
  • #10
    _О___О/ ( преди 12 години )
    Самурайчето да не коментира Мерцедес! Къде сравняваш Нисан с еталона за автомобили! Те японците пак се изгубиха някъде в дизайна, отвратителен женствен автомобил. Защо от Нисан се мъчат да ни внушават че тези отрочета са красиви. Явно на някой са повлияли!
  • #9
    самурай ( преди 12 години )
    Мисля,че ще е голяма грешка от Инфинити да паднат толкова ниско и да ползват платформа на МБ.Вярно,че модела ще е най-евтин от цялата гама на марката,но въпреки това не си струва така да си подронват авторитета.Нека тези автомобили останат само за ценители и разбирачи,а не за полски свирачи.За любителите на немските каски им препоръчвам да ходят да си коментират статиите за техните таралястници.
  • #8
    ас-дс ( преди 12 години )
    верно има тука некви постоянни хомо-бандитчета със страшна злоба коментират японските автомобили който никога няма да притежават щото са аутсайдери .браво и злобейте както никога досега;))))продажбите независят от ВАС:))))))
  • #7
    Ха-ха ( преди 12 години )
    Естествено само за най-евтиния модел на Инфинити може да се направи компромис и да се ползва немска платформа. Японските се пазят за топ-моделите.
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    Отзад на задния капак даже има и вдлъбнатина, а и тия стопове като гримирани очи, представям си обратните колко често спират и отиват отзад.
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Азис със сигурност ще я купи! Японците започнаха да правят все по-гейски колички и се съмнявам техните почитатели, които само плюят по немските коли дали пък не са обърнали резбата, та толкова им харесват гейшомобилите!
fallback
Последни