fallback

Идва Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Mercedes-Benz представи първата генерация на CLS през 2004 година.

Тогава никой не си представяше, че този модел ще стане родоначалник на толкова модерния днес клас на купетата с четири врати. От 2004 до днес бяха продадени над 170 000 броя от този модел по света.
 
 
Сега от Mercedes-Benz ще изкарат на пазара shooting brake като нова версия на второто поколение на CLS. Вече е известно, че продажбите на новия модел ще започнат през следващата година. Изданието Carscoop публикува шпионски снимки на модела с относително скромна маскировка, скриваща само задната част.
 
 
Профилът на серийния CLS Shooting Brake остава верен на концепцията показана в Китай през миналата година. Единствената по-значима разлика е по-високия покрив, който трябва да подобри комфорта в колата.
 
 
При двигателите няма да има изненади, като те ще бъдат директно повторение на използваните при седана. Базисен в Европа ще бъде турбодизеловият агрегат с обем 2.2 литра и мощност 204 к.с. На върха ще е V8 5.5 би-турбо с мощност 557 к.с. и максимален въртящ момент 800 Nm, който ще се монтира при версията на AMG.  
Тагове: shooting brake amg
fallback
  • #19
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това е някакво недоразумение подобно на А и R серията. Такива безобразни грозотии кой ги харесва нямам идея! Това и чалга-дивите няма да го харесат! За 7 години продали 170 000 броя това явно ще дойде безмислено почти колкото Ауди.
  • #18
    Анонимен ( преди 12 години )
    Абе чудат се кви простотии да измислят!
  • #17
    Naizer ( преди 12 години )
    Не лошо.
  • #16
    минцунер. ( преди 12 години )
    Оригинална работа,кой не знае свирките на Сава.Колко кротък е само,задоволен,сигурно още *** *** .
  • #15
    koko dinev ( преди 12 години )
    zle e ! otzad prilicha na kia rio :D
  • #14
    Тайм ( преди 12 години )
    Странно
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Значи във немската автоиндустрия има няколко недоразумения и за мен това са този CLS-комби, BMW 5GT и BMW Х1. И трите са отвратителни все едно са се гаврили, особено БМВ 5ГТ е адски грозно, а струва цифра скъпо.
  • #12
    mmm ( преди 12 години )
    Прилича на някакво влечуго подобно на ВАРАН!!!
  • #11
    c0ldblooded ( преди 12 години )
    @Mercedes - на тебе нещо ти е убягнал Aston Martin Rapide ми се струва... Да не говорим че 2рото поколоение CLS на нищо не прилича - огледалата са върха на айсберга само..
  • #10
    c0ldblooded ( преди 12 години )
    интересно ако CLS е "купе с 4 врати", това какво е...?
fallback
Последни