fallback

Kia Rio за сърфисти и скейтъри

Представят я на SEMA.

Kia и списанието Antenna обединиха сили за създаването на концептуален автомобил, който ще бъде официално представен на предстоящото тунингово изложение в Лас Вегас - SEMA 2011. Концепцията им е изградена на базата на Kia Rio с пет врати, която е получила специална боя за екстериора "Залез", нови джанти в златист цвят и цялостен бодикит с централно разположена изпускателна система. Колата е оборудвана и с конзола за игри в стила на 80-те години, грамофон и специални места за поставяне на аксесоари и дъски за скейтборд или сърф. Няма информация за промени в механиката на возилото.

Тагове: sema
fallback
  • #6
    ivo ( преди 12 години )
    Статията е много зле. В Австралия новото Рио вече е на пазара и изглежда страхотно. С 1.6л. двигател 140к.с., 17" алуминки, халогени, блутут, климатроник, и всичко останало само за 21 хилки. А за външен вид да не говорим. Голяма е колкото Голф-а но изглежда доста по-добре.
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Mnogo si go zakasal.
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    Супер колица!Евала!
  • #3
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kato,smesen magazin!
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тая кола са я направили за село, гледам отзад сложили гуменките и галошите, отстрани сложен разсад за домати, само селянката със забрадката са забравили, но вероятно тя ще присъства на предтавянето на концепта .
  • #1
    Анонимен ( преди 12 години )
    Tazi risunka e po-zle ot na Klasika!
fallback
Последни