fallback

Първи шпионски снимки на Mercedes CLS Shooting Brake

Mercedes CLS Shooting Brake в лека маскировка беше заснет по време на тестове.

Новият комби модел ще бъде на пазара след около година. Снимките са направени от екип на Autocar пред Центърa за развойна и изследователска дейност на Mercedes в Зинделфинген и са първите които показват как ще изглежда модела CLS Shooting Brake.
 
 
Както обяви преди време шефът на  Mercedes, Дитер Зетче, именно в Зинделфинген ще започне и серийното производство на този модел по някое време през следващата година. Концепция на този модел беше показана в Пекин още през 2010.  
 
Shooting Brake е създаден като класическо комби с две врати, като с този модел Mercedes иска да даде практична алтернатива на конкурентните Audi A7 и BMW 5-series GT.
 
 
Това е оригинален нишов автомобил с нов дизайн, сред които ще бъдат и по-малкия CLC Shooting Brake, който ще се прави на новата платформа за B-class. Отпред колата повтаря дизайна на наскоро представения CLS с четири врати, включително решетката и LED фаровете.
 
 
Задницата на колата разбира се е различна от тази при стандартния CLS, с наклонено задно стъкло, LED задни светлини изтеглени дълбоко в задните калници.
 
Двигателите ще повтарят тези с които се предлага стандартния CLS, включително бензиновия турбодвигател V8 с обем 47 литра, както и би-турбо 5.5 V8, който ще се монтира на версията на AMG.  
Тагове:
fallback
  • #22
    Demon ( преди 12 години )
    a be kvo si davate bezsmislenite komentari ot sorta na "katafalka" i "ne bih q karal taq" nqkoi ot vas ako se kachi v tva she se vidi v chudo i she unemeete be hora.Da ne govorim ako vi zastane edna takava "katafalka " na svetofara s AMG dvigatel da vidite kak she plachete posle :)))
  • #21
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ми нз.Не виждам смисъл от катафалките.Возил съм се в ауди рс6.Страшна грозотия, иначе е бърза...
  • #20
    Тошко ( преди 12 години )
    Брей ,ч е разбирач !!! Сигурно караш някоя *** ама ръсиш акъл !!Аман от комплексари !
  • #19
    Гост ( преди 12 години )
    Много ми е интересно колко от вас са карали подобна катафалка за да имат подобни коментари :)
  • #18
    Иво Р. ( преди 12 години )
    Ако си фен на високите скорости, няма да си купиш такава катафалка. Това е за жена ти, да ходи на пазар с него. Нали разбираш, че при цените на такива автомобили, един нормален фен на високите скорости е логично да има автомобил с който да си чеше крастата и такъв за всеки ден (демек, минимум два). Както и да го погледнеш, тази катафалка освен за ковчези, си става само жена ти да кара покупките и децата в нея. Е, и да идеш на излет ... белким се порадваш на ненужните екстри ...
  • #17
    До тони ( преди 12 години )
    Как може да се наречеш татко ако возиш децата си бързо и безотговорно?!? В БГ максималната скорост е 130 км. Тази кола е супер недосмислица. Не, че няма да я карам ако ми я продадат но ако имам пари няма да си я купя
  • #16
    Анонимен ( преди 12 години )
    Audi A7 Според мене е различен автомобил по дизайн бие всички,и ннемислаче това горв щте му е конглокенциа,по скоро ще си мери *** с RS6
  • #15
    BB ( преди 12 години )
    Otvratitelen e, prosto e ujasen
  • #14
    1 ( преди 12 години )
    syper dobur
  • #13
    vel_co ( преди 12 години )
    Освен малко повечко място за главите на седящите отзад не се сещам за друго ценно в тази поредна безмислица.
fallback
Последни