fallback

Конфискуваха коли за над $2 милиона във Ванкувър

Спортните возила участвали в състезания по обществените улици.

Полицията във Ванкувър конфискува 13 екзотични коли с обща стойност от над $2 милиона. Автомобилите са задържани от властите, защото са участвали в състезания по обществените улици. Някои от тях са заснети да се движат със скорост от над 200 км/час, а други - как блокират движението, за да осигурят коридор за нелегалните гонки. Информацията сочи също така, че по-голямата част от водачите на въпросните возила нямат навършени 20 години, а част от тях - дори пълнолетие. Сред конфискуваните коли присъстват Ferrari 599, Audi R8, Aston Martin DB9, Mercedes SLS AMG, Mercedes SL63 AMG, Maserati GranTurismo, Nissan GT-R и Lamborghini Gallardo. Колите ще бъдат задържани за период от седем дни. След изтичане на този срок, собствениците ще имат шанс да получат колите си обратно, но след заплащането на солена глоба.

Тагове:
fallback
  • #8
    passatora ( преди 12 години )
    AXAXA В Перник днес минавам пред полицията и гледам запечатани 2 Голф 4 и 1 Голф 2 ,но не знам причината за конфискацията!!!
  • #7
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    kolite hubavi, a sobstvenicite im ve4e sa i zvezdi sred drujkite si!dai boje vsekimu da go proslavqt taka!long live the GTR! 4e gi naborim vsi4kite drugi v spisaka!
  • #6
    Иво ( преди 12 години )
    Има голяма разлика между конфискация и задържане,ако бяха ги конфискували щяха да станат на магистрални патрулки и собственост на държавата,така че заглавието ви не е правилно
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ко да ги прайш, ако беха участвали по НЕОБЩЕСТВЕНИТЕ УЛИЦИ, ама другия път ше знаат.
  • #4
    M-power ( преди 12 години )
    tova go gledah predi 1-2 sedmici po BTV novinite
  • #3
    :0 ( преди 12 години )
    ИБАААХТИ!!
  • #2
    ... ( преди 12 години )
    "...Автомобилите са задържани от власите..."Ей тези власи - много са лоши. ауто(ко)медия
  • #1
    !!! ( преди 12 години )
    Стара новина !!! Глобата е 150$ и 15 дена лишаване от правоуправление на МПС но може и тава да не стане ще си вземат добри адвокати и това е защто не са били засечени от радар а просто някой се е обадил !!!
fallback
Последни