fallback

Новата суперкола на RUF

Немците разкриха подробностите около новия CTR3.

Немската компания RUF разкриха подробностите около третата версия на суперавтомобила CTR - 3. За разлика от предишните два, CTR3 се отличава със средноразположен двигател, (другите два имаха двигатели, поставени зад задната ос) и изцяло ново шаси с удължено междуосие. CTR3 също така залага на тяло, изградено от галванизирана стомана, тръбна конструкция, към която е фиксиран двигателят, карбонови панели на купето, алуминиев преден капак и врати, изградени от същия материал. Двигателят е 3,8-литров би-турбо боксер, който генерира 750 к.с. и 960 Нм, а трансмисията - 6-степенна секвенциална. Всяка от турбините е оборудвана с отделен интеркулер, позициониран пред всяко от двете задни колела. Ускорението на тежащият 1400 килограма автомобил от място до 100 км/час отнема само 3.2 секунди, а това до 200 км/час - 9.6 сек. Максималната скорост на движение достига 380 км/час. Возилото разполага с предпазна клетка, карбон-керамични спирачни дискове, които разчитат на 6-бутални апарати, и гуми с размер 255/35 ZR 19 - отпред и 335/30 ZR 20 - отзад. В салона атмосферата е микс от спорт и лукс - налични са материали като алкантара и естествена кожа, но от RUF посочват, че всеки клиент може а създаде интериора на автомобила по свой вкус. Цената на RUF CTR3 все още не е известна. Очакванията обаче за доста по-солена цена от тази на предшественикът на колата, който струваше £193,000.

Тагове:
fallback
  • #11
    trex ( преди 12 години )
    Състезателна колица за обикновенни пътища. Страхотно! Прилича малко на култовото GT1 от 98-*** година.
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Първи започна да лееш простотия така, че си я сърбаи селтик !
  • #9
    Nev ( преди 12 години )
    До анонимния под мен: По същата логика аз мога да те попитам мишок такъв, ти без да ме познаваш от къде знаеш аз в какво съм се качвал? Ти си в някакъв измислен глокорт в БГ и ми се хвалиш с това, а аз съм в глокорт, който дори не е в БГ!Аиде със здраве!
  • #8
    до Nev ( преди 12 години )
    Абе ей хитрец я се скри някаде недей да обяснявяш кой какво е гледал и тн. без да познаваш хората мишок ! Всеки ден съм на Влас и съм се качвал на повечето автомобили за които само си чел или гледал на картинки !
  • #7
    Nev ( преди 12 години )
    Лорд, тя историята е показала досега, как Японците не могат да правят расови автомобили... Ама ти сигурно тези клипчета дето си ги гледал в youtube, не си им обръщал внимание, защото не са биле с любимия то Гоуф!
  • #6
    Lord ( преди 12 години )
    Toва е расов спортист а не някаква Японска SEGA !!! Това животно на пътя ще е като залепено при всякакви скоростти и ситуации !!! малко по бавно ускорява до 100км/ч защото е само със задно но от там на татък е адски бързо все пак на пръсти се броят колите вдигащи 380км/ч. и то с 6 скорости може би ако бяха 7 щеше да е още по еластично но явно не това е търсено а максимална скорост с по-малко коне
  • #5
    Auto Maniac ( преди 12 години )
    MIX от 911 и гт1 аз това виждам
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    mda sled kato vsichki si mislite za Nissan, az vse pak vijdam statiq za Porsche - bravo - qka e mashinata :)
  • #3
    Subarufan ( преди 12 години )
    Чудно ми е, ако този 3.8 боксер се монтира на GT-R-а за да му се смъкне още центъра на тежеста, какво би се получило?
  • #2
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    gorkoto porsche, kvo mu se e slu4ilo i na kvo e zaprili4alo...bilo e na evtina plasti4na hirurgiq mai...!
fallback
Последни