fallback

Модернизираха Discovery и Range Rover Sport

Land Rover публикува първите снимки и официална информация от обновените Land Rover Discovery и Range Rover Sport.

Автомобилите имат промени както във външния вид, така и в някои технически елементи. И двата SUV модела ще се продават с модернизиран трилитров дизелов двигател, който вече е с повишена с 11 к.с. мощност, 256 к.с. и максимален въртящ момент 600 Nm.
 
 
Двигателят ще се комбинира с новата автоматична трансмисия на ZF с осем степени и възможност за превключване с лостчета под волана.
 
 
При модернизирания двигател вредните емисии CO2 при Land Rover Discovery са понижени с 14 грама до 230 г/км. Двата автомобила с дизеловия двигател имат среден разход от 8.8 литра на 100 км.
 
 
Обновеният Land Rover Discovery ще има лети джанти с размер 19 цола в базовата си версия, а 20 цолови джанти ще могат да се поръчат като екстра.
 
 
Версия HSE ще има ново поколение климатична система, която ще може да подгрява интериора, вкл. седалките при хладно време, с помощта на таймер. Още от базовата версия при Range Rover Sport вратата на багажника ще се отваря автоматично.
 
При модифисацията с двигател V8 с мощност 510 к.с. и обем 5.0 литра ще се предлагат 20 цолови джанти с нов дизайн, като има и промени в радиаторната решетка, а модификацията е вече с име „Light Atlas”.
 
Тагове:
fallback
  • #13
    RS1600 ( преди 13 години )
    Така е. А Тата е собственост на Ратан Тата :)
  • #12
    Пацо Змея ( преди 13 години )
    Капризни и скъпи.
  • #11
    Анонимен ( преди 13 години )
    RS1600, Land Rover и Jaguar са собственост на индийската фирма Tata Motors. Това е само уточнение, а не заяждане.
  • #10
    RS1600 ( преди 13 години )
    Колеги, да не бъркате Rover с Land Rover?Двете са различни марки и от десетилетия нямат нищо общо.Rover правеха смотани автомобили и фалираха, купиха ги китайци и сега пак се мъчат да пускат модели.Това няма общо с Land Rover, Jaguar, които са една компания (процъвтяваща в момента) и правят страхотни британски автомобили алтернатива на немската тройка.
  • #9
    Пацо Змея ( преди 13 години )
    Точно защото съм имал продължителен и мъчителен ДОПИР с Ровър написах долното. Range поне го докарва на външен вид, че Discovery изглежда като повърнато.Вие сте страшни специалисти да знаете в какво съм се качвал и в какво не. Баси врачките.
  • #8
    баровец ( преди 13 години )
    Range Rover е допълнението към гаража на един аристократ където за всекидневието чака един астън... а този е за жената и за излетите из страната! Както винаги уникален, въпреки че в момента повече ми харесва Evogue XL. Както и да е само човек който не се е возил в range rover може да го оплюе...
  • #7
    Реалист ( преди 13 години )
    Не са лоши автомобили, но с тия цени малко са прекалили! Неслучайно Роувър не държат цени и след 5 години струват 1/5 от цената си! Да дадеш 200 хиляди за автомобил, който след 5 години ще струва 35-40 хиляди си е повече от глупаво!
  • #6
    sve ( преди 13 години )
    do zmeq....... ti kolega si mn mn kompleksirano mujle,koeto pishe bez da misli,nqkoga kachval li si se karal li si ili prosto ei taka........begai burzo i drygade pishi
  • #5
    Пацо Змея ( преди 13 години )
    За да си вземеш Ровър, трябва да мразиш себе си.
  • #4
    !!! ( преди 13 години )
    Pak shtese nameri nqkoi da kaje 4e LEXUS i INFINITI sa po krasivi.Kurnici
fallback
Последни