IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Consumer Reports: Chrysler се подобрява

Изглежда, че първите резултати от променената структура и по-ефективното управление на Chrysler Group дават резултати.

Consumer Reports: Chrysler се подобрява
Влизането на Fiat в американската група беше прието с много недоверие, особено в САЩ, но последните резултати от тестове на потребителското мнение за моделите на Chrysler показват, че това е бил добър ход.
 
 
В най-новото изследване на списание Consumer Reports са направени тестове на осем модела на Chrysler произведени през 2011 г. Всички те показват значително подобрени резултати в областта на динамиката, качеството на интериора и на използваните материали в него, но също така и при поведението на автомобила на пътя.
 
Все още някои от моделите на Chrysler, според Consumer Reports, отстъпват пред конкурентите си в областта на луксозното изпълнение. Експертите от списанието имат по-сериозни забележки само към един модел на Chrysler, лекотоварния Ram, който не е променен съществено през 2011.
 
На другия полюс са SUV модела Dodge Durango и седана Charger, които са значително променени и подобрени в своите модели за 2011 година.
0 от 500