fallback

Това е купето на BMW с 4 врати

Появиха се първите образи на серийния модел на BMW купе с четири врати.

Холандското издание Autoweek показва новия автомобил, който ще бъде част от семейството на BMW 6-Series.
 
 
Колата ще бъде конкурент на моделите Audi A7 Sportback и Mercedes-Benz CLS. Както се вижда, изображенията са от образите предоставени от BMW на някои патентни ведомства.
 
 
Личи, че новият автомобил е изпълнен в стила на концепцията BMW Gran Coupe (черният автомобил на снимките), който беше показан миналата година на автомобилния салон в Пекин.
 
 
Неговата височина е само 1400 мм, това е с 100 мм по-малко от „седмицата” и с 80 мм по-ниско от „петицата”. Вратите са без рамки, фаровете и задните светлини са изцяло диодни.
 
 
Очаква се новото купе с четири врати на BMW да се предлага със същите двигатели, с които се продават сега купето и кабриолета на 6-Series. Това е бензинов двигател с обем 3.0 литра и мощност 320 к.с. и с двигател с обем 4.4 литра и 8 цилиндъра, с мощност 407 к.с.
 
 
С по-силният двигател купето ускорява до 100 км/час от място за 4.9 секунди, а максималната му скорост е ограничена електронно до 250 км/час.
 
 
Според изданието Autoweek, на европейския пазар купето с 4 врати на BMW ще се появи още през следващата година.
 
 
Тагове:
fallback
  • #68
    Анонимен ( преди 12 години )
    В този сайт създателите са фанатизирани на темата "Немски коли"98% от съдържанието е за немски коли. Че няма ли други производители?Повече няма да ви чета (немските коли са добри, но да чета само за немски.... някък си е тъпо!)
  • #67
    Anonymous ( преди 12 години )
    Правилно, ще се КОНКУРИРА със CLS и A7, защото със останалите четириврати купета няма да може! :)))))
  • #66
    Анонимен ( преди 12 години )
    Бъчварят е загатнал, но аз ще продължа неговата мисъл. Формула 1. Там където се правят сметки за хилядните от секундата и всичко е изпилено на максимума. Формулите са със ЗАДНО! Защо ли? Защото както обясни безимения 4х4 повишава теглото и са преценили, че предимството, което дава то се губи при повишаването на теглото и разходът. Когато започнат да правят болидите 4х4 тогава може да се твърди, че задното не е добре. /Надявам се че няма някой тук да си мисли, че може да има болид с предно! ;) /
  • #65
    Анонимен ( преди 12 години )
    Предното е сигурно, но за по-големи мощности от 200-300 коня няма сцепление и е безсмислено. Именно поради тази причина Ауди правят мощните си коли 4х4. Защото със задно не могат да ги правят, а с предно няма да могат да тръгнат дори. Тук давате примери с WRC, да но там карат и по макадам, така че 4х4 е неизбежно. Само Мерцедес и БМВ правят коли със задно, защото е по-скъпо, а те могат да си го позволят със скъпите си коли. Другите ако направят задно и колите им ще станат непродаваеми. ...
  • #64
    Анонимен ( преди 12 години )
    Добре че са писали безимения и Бъчваря, че да има нещо смислено в тези коментари. Че вече само като прочета думата"миризма" и ми се повръща и въобще не чата по-надолу. По темата. Някой като прочете БМВ и веднага започва да спори за задното. И е почти сигурно, че това са хора, които никога не са карали кола със задно. Нима мислите, че Мерцедес и БМВ са *** и не разбират от коли ли, че ги правят още със задно!? Предното е сигурно, но за по-големи мощности от 200-300 коня няма сцепление и е...
  • #63
    Рашко ( преди 12 години )
    *** отново се прояви.
  • #62
    Anonymous ( преди 12 години )
    Правилно! Ще се конглокира с CLS и А7, защото с останалите четириврати купета няма да може!
  • #61
    Анонимен ( преди 12 години )
    ТОВА Е ИСТИНАТА!http://***.vbox7.com/play:6b7be430БЛАГОДАРЯ ЗА НАПОМНЯНЕТО!
  • #60
    Анонимен ( преди 12 години )
    На въпроса,кой би снимал подобен клип?Пич с нова кола,а не страхлив ***,който прати снимка на едно бяло ауди 80,a после лъжеше за един куп аудите,ама много нескопосано.Снимал го е човек,който си направи труда да изобличи един дебел,пъпчив ***(пращал си е снинката,черен сападжан),торба с ***.Определяше срещи в Бургас и уж бил ходил с "неговите хора",обаче нищо от разказа му не се потвърди,включително и чисто географски.Щом го помни,значи още пикае газ,ха,ха,ама нека,това ме кефи,***
  • #59
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хе,хе,браво за напомнянето!Това е единственото истинско нещо в този сайт.Доказва,че казанлъшкия гей не е виждал Бургас.Яко му го нахакаха,якоо!Мангасарчето издивя,че го направиха смешен.Той скоро прати снимка на "неговите хора",група изпаднали ***,а после се прави на бял човек от голям град.Да не говорим за бялото ауди 80 преди три години,което някак се превърнаха в А6,А8,RS6,които никой не видя.За три години не пусна контра-клип пъпчивия ***.Не е мръднал от казанлъшко,няма такъв въшкар!
fallback
Последни