fallback

Идва новото поколение на Seat Leon

През септември във Франкфурт ще видим новото поколение на Seat Leon.

Според изданието Auto Bild, автомобилът ще бъде сглобяван на платформата на сегашното шесто поколение на Volkswagen Golf.
 
 
Дизайнът на новия Leon ще бъде в стила на концепцията IBe (на снимките), чиято премиера беше през миналата година в Женева. Очаква се серийният модел да има същият силует и същите фарове и задни светлини.
 
 
Интересно е, че в Seat са решили да произвеждат новата генерация на Leon не само като хечбек с пет врати, но също и с три врати и във версия комби. Концепцията Seat IBe беше с електродвигател, чиято нормална мощност е 68 к.с., но при рязко ускорение достига до 102 к.с.
 
 
Енергията за двигателя идва от комплект литиево-йонни акумулатори, като с едно зареждане колата може да измине 130 км. По данни на Seat, електромобилът ускорява от 0 до 100 км/час за 9.7 секунди, а от 0 до 50 км/час за 3.6 секунди. Максималната му скорост е 160 км/час.
 
 
Вероятно е новото поколение на Leon да има и електрическа версия, но вероятно това ще стане на по-късен етап. При появата на автомобила през следващата година, най-вероятно ще бъде предлагат с широк набор от бензинови и дизелови двигатели от Volkswagen Group.
 
Тагове:
fallback
  • #16
    Анонимен ( преди 13 години )
    и после да се качим на гуфо, хаудиту, баварецот и мерджана да се се гоним по улиците да се трепем, току виж сме оттървали света и от някой случаен миновач...
  • #15
    Анонимен ( преди 13 години )
    q vsiki otidete da poete po edna bira
  • #14
    Анонимен ( преди 13 години )
    много добър тунунг на А3
  • #13
    Sigismund Freud ( преди 13 години )
    На Ситроен прилича.
  • #12
    Веско ( преди 13 години )
    Това са пластмасови играчки направени, за да се снима нещо с лого на СЕАТ на автоизложение.Целта е хората да не забравят, че тази марка съществува като пишат коментари в глупави сайтове ... :) Производителите трябва да разберат, че имиджа на марката не се прави с такива постановки, ами се изгражда с това, което хората виждат на пътя !!!
  • #11
    t.t. ( преди 13 години )
    ebati ta6aka ..proizvoditelite po4naha *** da si praqt ...2007 obevqvat 4e 6te pravqt kola 2008 kazvat s kakvi parametri 6te e 2009 davat concept na hartiq 2010 na izlojenie 2011 kazvat 4e 6te go pusnat v prodajba 2012 pravqt concept blizak do proizvodstveniq model 2013 zapo4vat proizvodstvo i moje bi 6te s igo kupi6 2014..hahah az 6te se ojenq 6te imam sin i 6te stane na 18 dokato izkarat nov model ebati ta6aka az
  • #10
    Анонимен ( преди 13 години )
    omg - kolko ogranicheni, zlobni i tupichki
  • #9
    fan ( преди 13 години )
    Нещо за SEAT IBX нямали да напишете??? Днес не сте пускали нищо за него!
  • #8
    Анонимен ( преди 13 години )
    На 29.04 виждаме снимки на новия голф 7,а Сеат тепърва ще пускат реплика на базата на Голф 6.Сеат наистина са много зле!Фолксваген са ги отсвирили тотално.
  • #7
    Анонимен ( преди 13 години )
    добро
fallback
Последни