IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ОПТИМИЗЪМ ВЪВ FIAT

От Fiat изразиха желание да продават новия модел на Bravo на повече пазари отколкото неговият предшественик Stilo, който не успя да се превърне в хит за фирмата.

ОПТИМИЗЪМ ВЪВ FIAT
Шефът на  Fiat,  Лука Де Мео заяви, цитиран от агенция Ройтерс, че новият хечбек с пет врати Bravo ще се продава в повече от 60 страни, вкл. пазари в Южна Америка и Азия. „Имаме намерение да го направим световен продукт", заяви Де Мео пред журналисти. Новото Bravo ще се появи в дилърските центрове на фирмата от началото на февруари. Надеждите на Fiat са, че продажбите още от първата година ще достигнат 120 000 броя. Тази цел обаче е считана за доста скромна от аналитиците. Продажбите на другите модели на Fiat вървят добре през последните месеци. Де Мео е сигурен, че този тренд ще продължи. „Пазарът ще бъде относително стабилен. Мисля, че положителния ефект от нашите действия ще се чувства ясно и през следващите месеци", заявява шефът на Fiat.
0 от 500