fallback

Audi иска да изпревари BMW

В Audi очакват новият седан А6 да повиши продажбите и да „открадне” клиенти от BMW AG и Daimler AG.

Новият луксозен седан на фирмата от Инголщад е „образец за лукс и съвременност”, по думите на Михаел Дик, шеф на новите разработки на фирмата.
 
 
Според него, новият А6 ще въздейства силно върху бизнесмените, като фирмата определя сегмента на А6 като „изключително важен”.
 
 
Според Дик, новото поколение на А6 има всички възможности за да повиши продажбите при този модел с около 30%. Досегашното поколение на А6 реализира на пазара около 1 милион автомобила за седемте години за които е в продажба.
 
 
Новото поколение на Audi A6 ще се продава в Европа от април, като цената (в Германия) започва от 38 500 евро. A6 е вторият най-добре продаван модел на Audi. Главни негови конкуренти са BMW 5 Series и Mercedes-Benz E Class.
 
 
Моделът позициониран между A4 и A8 е ключов за Audi, защото е доста по-печеливш от А4 и има по-високи продажби от флагмана A8. Audi
 
 
A6 беше представен в Женева. Според експертите, този модел е най-важен за фирмата, защото може да генерира както високи приходи, В същото време този модел е „входа към най-луксозния клас”.
 
 
В Audi се заканват да изпреварят BMW и да станат най-големият производител на луксозни автомобили до 2015 година. Това ще стане с появата на нови модели и модернизирането на други от на произвежданите сега 36 модела. 
Тагове:
fallback
  • #91
    красив и щастлив ( преди 13 години )
    Аз приличам на мъжа от петата снимка в тази статия и жените ме обожават. Не ми трябва лъскава кола, за да ме харесват.
  • #90
    :) ( преди 13 години )
    Аз приличам на пича от петата снимка и жените ме обожават. Не ми трябва Ауди, за да ме харесват. Но и из бих изглеждал добре в него.
  • #89
    Пич ( преди 13 години )
    Тоя леген няма никакъв шанс срещу БМВ-то.Не съм пристрастен , защото не харесвам нищо немско , но от него Алдитата са най-големите ***-скъпи , надценени , еднакви и НЕКАЧЕСТВЕНИ.
  • #88
    Анонимен ( преди 13 години )
    Красив е, аз също, защото приличам на него.
  • #87
    delta ( преди 13 години )
    Е тоя от петата снимка е *** грозника, тия жени нямат вкус бре ... Ама за всеки влак си има пътници де ...
  • #86
    4matic ( преди 13 години )
    Mercedes e лидера, БМВ е доста по-напред от Ауди, с тея смешни фарове просто няма как да мечтаят да минат баварците.
  • #85
    Анонимен ( преди 13 години )
    Аз приличам на мъжа на петата снимка, ако дами четат сайта да оставят контакти.
  • #84
    Анонимен ( преди 13 години )
    Който няма пари за Ауди кара БМВ. И аз за съжаление съм сред тях - въпреки, че имам БМВ винаги Ауди ще си останат най-добрите за мен.
  • #83
    Анонимен ( преди 13 години )
    ............... ti ne si dobre 4ovek :)
  • #82
    готин ( преди 13 години )
    Аз приличам на пича от петата снимка и жените ме обожават. Не ми трябва Ауди, за да ме харесват. Но и из бих изглеждал добре в него.
fallback
Последни