fallback

Mercedes C-Class Coupe

Първи официални снимки на заместника на CLK.

Първите изображения на купето C-Class се появиха в интернет пространството, за да подгреят официалното представяне на модела в Женева.Както личи, автомобилът има аналогична предна част с вече показаните седан и камби версии, и напълно променена задна част. От А-колонката назад всичко е решено в типичния стил на купетата с подчертаваща динамиката странична линия, която следва извивката за задния страничен прозорец. Разочароващо (поне според нас) е интегрирането на Б-колонка, която сме свикнали да виждаме при повечето купета, но не и при Mercedes.В салона нещата са аналогични със гореспоменатите седан и комби модели, като главната разлика е отзад, където местата вместо три са станали две.Двигателите под капака също са познати от останалите две версии на C-Class, но при купето се очаква и гореща Black Series версия с 5.5-литров V8 двигател с принудително пълнене, 571 к.с. и 900 Нм.Основните конкуренти на C-Class Coupe са BMW 3-Series Coupe и Audi А5.

Тагове:
fallback
  • #18
    ... ( преди 13 години )
    О боже я провери пак за CLK-то...Много е красиво купето...
  • #17
    А1 ( преди 13 години )
    Това ако не е красиво, то не знам тогава ко е :-)) Нормално е комплексираните фенове на останалите марки да мразят Мерцедес...Не им е лесно :-))
  • #16
    smigul ( преди 13 години )
    То няма CLK от 10 години. ВВ миналия модел е CL. И разликата е огромна. Да не говорим че и цената е двойна. А от аутомедия не знам какви ги приказват за Б-колонката при положение, че доста старите CLK са доста аналогични с този модел.
  • #15
    BB ( преди 13 години )
    Stariq e mnogo po krasiv, tozi izglejda stranno. Kato cqlo novoto modelno pokolenie na benz ne me kefi osobeno
  • #14
    Merc ( преди 13 години )
    Преди да излезне новата Е класа от мерцедес казаха ,че спират ЦЛК и наследника е Е класта купе.
  • #13
    krass ( преди 13 години )
    Абе на мен тези Мерцедеси все са ми грозни.Голям кич са. Ако трябва да направя сравнение с музиката ще кажа следното : Мерцедес - чалга БМВ - hevy метал АУДИ - Моцарт
  • #12
    Triforce ( преди 13 години )
    По-грозен от актуалния!Но все тая! Който го харесва - ще си го купи! Аз съм се убедил, че собствениците на Мерцедес имат лош вкус и харесват грозни неща. Това си е техен проблем :)Аз предпочитам Ауди А8 или БМВ 5 или 6 :)
  • #11
    Мико ( преди 13 години )
    Грозен - както преди...!
  • #10
    Кико ( преди 13 години )
    Красота! :-)
  • #9
    Slav78 ( преди 13 години )
    Все тая кой на кого е наследник, безспорно направиха страшно красиви купета.
fallback
Последни