fallback

Първи снимки от интериора на обновената C-Class

Това са шпионски снимки от версия комби на преминаващият през фейслифт Mercedes-Benz C-Class.

Интересното е, че е хванат и интериора на модел 2011, който е с табло имащо нов дизайн. Новото табло ще бъде общо за всички модели от семейство C-Class – за седана, комбито и купето.
 
 
След фейслифт обновеният C-Class ще има доста от стиловите особености на по-големите E- и S-Class модели. Заснетият прототип показва новия дизайн на инструменталния панел.
 
 
Той е станал по-голям и вече включва нов дисплей над нова централна конзола с променени отвори за въздух и контролни бутони.
 
 
Сравнително леката маскировка на каросерията показва, че промени ще има по предната и задна брони, леки промени се виждат и в дизайна на фаровете и задните светлини, а също капакът на двигателя и радиаторната решетка са с по-различни контури.
 
 
 
Все още няма подробности за промените в техническата част на модернизирания C-Class. Със сигурност обаче, можем да очакваме по-ниски вредни емисии от СО2 и по-нисък среден разход на гориво.
 
 
Преминалите през фейслифт автомобили от C-Class – седан, комби и купе, ще се появят заедно на пазара, като се очаква продажбите им да започнат в Европа от пролетта на следващата година.
Тагове:
fallback
  • #8
    Здравко Желязков ( преди 13 години )
    Гадни баровци, които карате коли за над 100 бона. Да ви предупредя, че скъпите ви коли не ви дават предимство на пътя и не ви правят по-добри шофьори. Карайте като нормални хора и не свирете и не святкайте със силните си фарове, защото рано или късно ще попаднете на броните на моя 30-годишен звяр и тогава лъскавите ви возила ще станат на скрап!
  • #7
    reventon ( преди 13 години )
    na men opredeleno NE MI HARESVA..vseki si ima mnenie,no interiora za men e pulen ***
  • #6
    bai_ivan ( преди 13 години )
    Това от завист ли го казваш, че е *** или просто не можеш да признаеш, че ти харесва???
  • #5
    NANI ( преди 13 години )
    С този интериор изглежда по-стилен,стария изглежадше като китайски(лично мнение)
  • #4
    Анонимен ( преди 13 години )
    не че мерцедес ми харесват но има модели като този дето ми харесват
  • #3
    Анонимен ( преди 13 години )
    Porednata durvorezba ot mercedes e interiora
  • #2
    dedo vi ( преди 13 години )
    Tiq pi4ove samo 6te mahnat gornata sekciq na farovete i 6te promenqt cqlata mucuna na kolata :) A interiora ot tova, koeto se vijda, 6te e dosta po-priqten za okoto.
  • #1
    reventon ( преди 13 години )
    awe ***,kfo da go gledam..
fallback
Последни