IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chrysler започна с тийзърите от новия си модел 200

Седанът, който ще замести остарелия Sebring е вече готов. От фирмата започнаха да показват снимки тийзъри от колата, наречена Chrysler 200.

Chrysler започна с тийзърите от новия си модел 200
Според хора от фирмата, автомобилът заместващ Sebring е с изцяло нова външност и буквално всички системи са подменени или подобрени, като в същото време са запазени стилови особености от концепцията 200C (на долната снимка), показана през 2009 година. 



От тизърите виждаме новата решетка на Chrysler, фара и други елементи от каросерията. В задните светлини ще има и диодна секция. 



Двигателите на новия автомобил ще отговарят на промените в този сегмент, станали през последните години – по-компактни и по-ефективни агрегати. Бензиновият двигател V6 с обем 2.4 литра Pentastar ще бъде с мощност 283 к.с. и максимален въртящ момент 352 Nm. 



Доста неочаквано е, че от Chrysler запазват старата автоматична трансмисия само с 4 степени, но съобщават, че ще има и опция с автоматична трансмисия с 6 степени.  От фирмата казва, че комфортът на возене при новия автомобил ще бъде драстично по-висок в сравнение с досегашния при Sebring. За това ще помогне изцяло новото окачване, с нова геометрия и нови пружини. 



В интериора ще видим нови седалки, ново табло с различни циферблати и изцяло нови материали. Модел 2011 Chrysler 200 ще бъде произвеждан в завода Sterling Heights в Мичиган. 

Продажбите в САЩ ще започнат още преди края на тази година.
0 от 500
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    mirko ( преди 13 години )
    За съжаление май ще се окажеш прав за серийната версия. А 200С бе много красив.
  • #3
    5 rate up comment 11 rate down comment
    flat6 ( преди 13 години )
    още на първата тийзр снимка се вижда отвращаващото решение на задната врата и задния страничен прозорец, идентично с "предишния" модел.това означава 2 неща:1. сравненията с красивия и балансиран концепт 200C са нищо повече от една подигравка с купувачите.2. навежда ме на мисълта че новия модел е просто фейслифт в малко по-разширена форма.преди 17-18 години Крйслер наистина предлагаше дизайн, но от това явно не е останало нищо.
  • #2
    24 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Opel Insignia ....
  • #1
    17 rate up comment 4 rate down comment
    OPC ( преди 13 години )
    добре изглежда