IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep представи модернизирания Patriot

Jeep публикува снимки и информация за модернизирания Jeep Patriot.

Jeep представи модернизирания Patriot
Първото впечатление е, че няма съществени промени във външния вид на колата, макар предната и задна части да са преминали през обстоен фейслифт. 



Новият Patriot вече е с радиаторна решетка в цвета на каросерията, стандартно е оборудван с фарове за мъгла и нови лети джанти с размер 17 цола. Променено е окачването на моделите със системата 4х4, като височината на автомобила е повишена с 2.5 см. В същото време, според представителите на Jeep, окачването помага за по-комфортно возене. 



Промени са направени и в кормилната система, която е по-чувствителна и реагира по-бързо и точно. Също като при бъдещия седан Chrysler 200, който ще смени Sebring, интериорът е от нови и по-качествени материали, по-меки и удобни. Воланът също е нов, с по-дебел и удобен за хващане венец, с интегрирано управление на аудиосистемата. 



Автомобилът ще се предлага и със системата Uconnect Voice Command. Най-добре оборудваната версия Latitude X ще има стандартно и климатроник. 



Президентът на Jeep, Майк Менли (Mike Manley) заявява, че „Модел 2011 на Jeep Patriot е с още по-въздействащ външен вид, благодарение на промените във външния вид и интериора, новото окачване и промените в кормилната система”. 



Не се съобщава за промени при двигателите на автомобила. Новият модел 2011 на Jeep Patriot ще се прави в завода на фирмата в щата Илинойс. Продажбите в САЩ ще започнат още от октомври тази година. 





0 от 500