IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Втори тийзър от новия супер Lamborghini

Снощи Lamborghini разпространи втори тийзър от новия си суперавтомобил, който ще бъде показан на автомобилното шоу в Париж, след малко повече от две седмици.

Втори тийзър от новия супер Lamborghini
Наред със снимката, беше публикувано и изявление на шефа на Lamborghini, Стефан Винкелман, в което казва, че за своите бъдещи модели фирмата ще използва много повече детайли от карбон и фибростъкло. 

Според него целта е постоянно да се намалява собственото тегло на суперавтомобилите, което ще подобри тяхната динамика и управляемост. 



За новия модел, чиито втори тийзър е пред нас, Винкелман не споменава нищо. Според предварителната информация, външността на новия суперавтомобил ще бъде в стила на Reventon, като ще бъдат добавени диодни фарове и задни светлини, както и нови активни аеродинамични елементи. 

Ако съдим по новата снимка тийзър, колата ще е с двигател с 10 цилиндъра, въпреки че на по-ранен етап от развитието на този проект се говореше за двигател с 12 цилиндъра и мощност 700 к.с. Очаква се ускорението на автомобила от място до 100 км/час да бъде за под 3 секунди, а максималната му скорост да е от 350 до 370 км/час. 

Според предварителните данни, цената на новия суперавтомобил на Lamborghini ще започва от 350 000 евро.
0 от 500