IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

НОВ МОДЕЛ НА SUZUKI

Suzuki пуска в серийно производство напълно нов модел под името Suzuki Cervo. Този автомобил се приема като наследник на модела Suzuki Alto, като продажбите на японския пазар ще започнат още до края на тази година.

НОВ МОДЕЛ НА SUZUKI
В Япония миниавтомобилът Suzuki Cervo ще има двигател с обем 660 см3. Скоростната кутия ще бъде автоматична, а по желание на купувача автомобила може да бъде снабден с постоянно предаване на движението към четирите колела. Наред с това на японския пазар Cervo ще бъде предлаган в две версии - обикновена и спортна, която ще има по-големи джанти, спортни седалки и някои допълнения по купето. От фирмата съобщиха, че още през 2007 г. ще бъде пуснат аналогичен модел и за европейските пазари. Според вътрешна информация от Suzuki обаче, европейският вариант ще бъде доста по-различен, като общото с Cervo ще бъде само шасито. Първите сведения за европейския вариант ще се появят едва в началото на идната година.
0 от 500