IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Трети рекорд за Honda Civic Type R

Световният шампион в LMP2 Бертран Багет покори "Спа"

Трети рекорд за Honda Civic Type R

Новият Honda Civic Type R подобри още един рекорд – за най-бърз автомобил с предно предаване на белгийската писта „Спа”. Това е третото рекордно постижение за японския хотхеч след рекордите на „Маникур” и „Нюрбургринг”.

Трети рекорд за Honda Civic Type R

Този път зад волана на Honda-та седна световния шампион в клас LMP2 в състезанията за издръжливост Бертран Багет, който постигна време от 2.53,72 минути на трасето в Ардените. Тези рекордни постижения са част от кампанията на Honda за подобряване времената за автомобили с предно предаване на някои от най-известните писти в Европа, като на всяко трасе компанията използва различен пилот, който се състезава за марката.

Трети рекорд за Honda Civic Type R

На „Маникур” рекордът постави Естебан Герери, който кара за Honda в световния пистов шампионат за туристически автомобили (WTCR), а на Северната дъга на „Нюрбургринг” през април миналата година беше даден стартът на инициативата.

Очаква се следващите рекордни опити на Type R да са на „Силвърстоун” и „Ещорил”, като в програмата ще бъдат включени още писти, а в групата пилоти е и световният шампион за 2009 година Дженсън Бътън.

Тагове: honda civic type r
0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Такуми ( преди 5 години )
    Химлере, първо поне се повози на тази кола и после давай мнение. :)
  • #18
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    химлерчо,твоят кумир се е самоубил, както го направи Фолк с Ваген с дизелгейт! Също така той е учил за агроном, което много добре се вързва с теб и останалите аграри, фенове на селската марка. Така, че твоят ник е много добре избран и пасва идеално на примитивите, фенове на народното. Предполагам и салам народен само си вземаш, защото и той е със същите качества, като народният автомобил. На едното му викат салам, ама не е, а на другото му викат кола, ама и тя не е!
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    А бе тоя ... ( преди 5 години )
    химлер не го застреляха като куче след втората световна?И там пак така подскачал като изоглавен вурст.
  • #16
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    VAGонетке пр0Зда, дето си се кръстила на някакъв нацист, във ваше село колко овчари карат Хонда?По селата масово се кара ВАГ и дериватите им! Факт!Ако не ми вярваш излез довечера на мегдана да видиш селските бекове с какво се придвижват. Всичко е с ВАГ, а селските тарикати са с нещо от светата немска троица нов внос и го раздават много тежки и вървежни, а всъщност сте все 0ли.го.фре.ни всичките. А ***, като теб да ми говори кое е по-красиво ми идва малко в повече!
  • #15
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Колега, Гоуфа само у нас го сривняват с шкембе чорба!!!В цяла Европа го сравняват с дюнер.Дюнерът е мерило за храните, а Гоуфа за колите. То не, че е кола де, както и дюнера храна, но това е друга тема...
  • #14
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    гоуфа е имиджов само в някоя паралелна вселена и в празните глави на гоуфаджиите.навсякъде другаде гоуфа е просто подвижна т0алетна,къде по бърза,къде по бавна,но все пак т0алетна.а да сравняваш копието гоуф със сивик е просто нелепо. по просто и от гоуфаджия който е олицетворение на селенията,чалгата и шкембе чорбата с много чесън.
  • #13
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Имиджов" е Голфа само в твоята глава и никъде другаде. Става ясно колко разбираш и от сирена.
  • #12
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    За тези, които коментират дизайна ще кажа-хора на живо тази кола е брутална! Ако сте я виждали само на снимки не говорете за дизайн!Не съм фен на Хонда и не мисля, че има значение кой е най-бързия автомобил с предно в този клас тъй като конглокенцията от Форд и VW отдавна мина на 4х4. Но колата като визия ги убива останалите!
  • #11
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    VAGонетке,гледай си красивия дизайн на селската т0алетна Гоуф и не се обаждай, защото явно си лишен от каквото и да е естетическо чувство.Да сравняваш каруцата Гоуф с този космически кораб с дизайн от бъдещето е проява на доста сериозни ментални проблеми
  • #10
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Конкорд ( преди 5 години )
    Без съмнение бърза кола ,можеби и най добрата на пазара в класа си, но дизайна е абсурден. Всякаш гледам индийски или китайски туниг , ако се постараят и поизчистят дизайна и ще бъде наистина уникална кола.