IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звукът на новата Alfa

2,9-литровият V6 мотор с 510 к.с. направи видео дебют

Звукът на новата Alfa

Alfa Romeo явно ще представя своя първи изцяло нов модел на порции. След първите снимки и информация италианският производител представи и първото видео на спортния седан Giulia. То разкрива звука на новия 2,9-литров V6 двигател с двойно турбо и мощност от 510 к.с.

Въпросният агрегат е разработен от Ferrari и е предназначен за върховата версия на Giulia - Quadrifoglio Verde (QV). Тя ще бъде разкрита официално на предстоящото в средата на септември изложение във Франкфурт, където ще видим и останалите модификации на седана.

Създаденият като конкурент на BMW M3, Mercedes C63 AMG и Audi RS4 спортен седан разполага със задвижване към задните колела, но срещу доплащане ще бъде налична и система AWD. Автомобилът разчита на материали като алуминий и карбон, благодарение на които общата му маса не превишава 1500 кг, разпределени по равно между предния и задния мост.

Ето и въпросното първо видео на модела
 

0 от 500
  • #68
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Не мога да си обясня защо така не се разбираме с повечето от вас?Абсолютно никъде не съм казал,че през последните 20 години колите на Алфа са лоши.Точно обратното.Мисля,че в никакъв случай не са по-лоши от всички останали в съответните ценови категории.Твърдя обаче,че компанията върви към фалит,защото през последните 50 години се управлява зле.И дизайнът на тази нова Джулия е част от това лошо управление.Защото са си внушили,че като я направят да изглежда като 3-та серия,ще продадат 400 хил. бр.
  • #67
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Бързо и лесно обяснявам какво значи женска и какво мъжка кола.Това означава,че на една жена въпросната кола би й отивала повече,отколкото на един мъж.Много е просто.Можете да отричате колкото си искате факта на съществуването на подобна категоризация,но истината е,че и производителите не я отричат.И това си личи като загледате рекламите на отделните модели.Обикновено колите,чиито таргет маркетинг отделите обозначават като женски,се появяват в реклама с жена. Пример-500,Джулиета,Рено Каптюр...
  • #66
    2 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 8 години )
    Забавно е, когато хората кажат "това е женска кола" Аз например няма да откажа изобщо един FIAT 500 Abarth или Мini S, споменавам тези модели, защото масово се смятат за "женски", аз ги намирам доста хубави. А Alfa 147/Giulietta e толкова масова кола в Италия, че ако на някой му кажеш, приятелю тази кола е "женска", или няма да те разбере какво имаш предвид или ще ти се изсмее.
  • #65
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Смятай колко неграмотни хора има щом казват, че хората по улицата се присмивали на алфа ... След алфите се чува само Уааау много яка , глей глей ква яка алфа и т.н.След бмв-то се чува - поредния селски бек изкарал някой лев с далавери и крадене се е качил в псевдо-премиум таралясник.
  • #64
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    За всичко на тоя свят се плаща. Ха, ха...
  • #63
    5 rate up comment 0 rate down comment
    KKK ( преди 8 години )
    На Enzo плаща ли му се нещо, за да цапа? Защото, ако не, ще е наистина жалко...
  • #62
    10 rate up comment 0 rate down comment
    do Enzo ( преди 8 години )
    Кое прави една кола женска и кое мъжка? С BMW по-мъж ли се чувстваш? А когато слезеш от него как си?
  • #61
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Женска ама разплаквам в класа си всички останали,печки колата ми е стокова смятай ако я напомпя пък и 530 дизелачки немогат ме докопат. Качил си се в някое скапано,е46 и си мислиш че караш премиум колата, боже,боже хахаа
  • #60
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    "Тук става въпрос за Алфа Ромео,а не за ***..."Ох,с думи не мога да опиша колко си прозрачен ти,неразумний!Никого не можеш да заблудиш,че цялото това хвалене на Алфа е само и единствено,защото много ти се иска колата,която караш да е хубава.Трябва обаче да си дадеш сметка колко жалко звучиш.В историята на автомобилостроенето не е имало бранд с по-кофти слава от Алфа Ромео.Всички ти се присмиват по улицата с тая 147-мица.Тя е женска кола освен това, не знам дали осъзнаваш... Мъка, мъка...
  • #59
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Осъзнаи се ( преди 8 години )
    И не знам какво четеш но вземи прочети и статията,излез от затворения си свят пред компа и се опитаи да не си толкова облъчен робот,истинските коли са от европа-стария континент останалите винаги ще копират.