IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият Lexus LS идва през октомври

Моделът ще получи автономно придвижване и версия купе, която ще се съревновава с Mercedes S-Class Coupe

Следващият Lexus LS идва през октомври

Следващото поколение на луксозния седан Lexus LS ще има премиера по време на международното изложение в Токио през октомври. Това съобщава изданието Motoring, разкривайки първи детайли за модела.

Настоящият LS. Снимка: Lexus

Информацията не е официално потвърдена, но според Motoring новото поколение на автомобила ще бъде снабдено с последните технологии за автономно придвижване на Toyota. Очаква се седанът да може да паркира без участието на шофьора, както и да се придвижва напълно самостоятелно при определени условия на пътя.

Новият Lexus LS ще получи и напълно нова платформа за модели със задно задвижване, на която ще бъде конструирана и версия купе. Твърди се, че моделът с две врати ще се съревновава за клиенти с Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Що се отнася до двигателите, сред тях ще попадне 5,0-литров V8 с мощност от над 500 к.с., както и хибриден агрегат, който съчетава бензинов V6 двигател и електромотор.

Седанът Lexus LS ще бъде официално представен в Токио, където най-вероятно ще видим и версията купе. Стартът на продажбите е насрочен за началото на следващата година.

Тагове: lexus ls
0 от 500
  • #22
    9 rate up comment 0 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    асд,изглежда ти си най-***,защото всички бягат в Щатите,но не съм видял много американци в Европа,освен по работа.Така,че твоите заключения са non sens!Всеки месец в Щатите се продават над 1 МИЛИОН коли,при това в такова разнообразие,сервиз,отношение към потребителя,каквото европейците имат да мечтаят след 20 години
  • #21
    4 rate up comment 5 rate down comment
    асд ( преди 8 години )
    *** чакайте малко бе ! Защо решихте, че продажбите в САЩ играят някаква по-голяма роля от Европа ? Да не би ония дето им мелят пилета с перушина в бургерите да са по-умни ли ? Американците са много по-прости от европейците. Кво им се радвате толкова
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Затова БМВ се лепят за Тойота, а МБ за Рено-Нисан! Света е ширпотреба, рекламата определя качеството вече. Лошото е, че тези които доскоро бяха символ на качеството - посочените немци във премиум сегмента, а останалите в конфекцията къщо го занижават. А страда потребителя.
  • #19
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Четете тук писна ми от *** и чалгари.
  • #18
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В САЩ тройката е съставена само от пълноразмерни пикапи - Ford F-Series (302 009 бройки), Chevrolet Silverado (224 274) и Dodge RAM (179 384). В челната десетка попадат още Toyota Camry (178 408), Toyota Corolla (159 486), Nissan Altima (142 613), Honda CR-V (134 669), Honda Civic (129 574), Honda Accord (128 269) и Ford Fusion (127 749). С най-голям ръст в продажбите спрямо същия период на миналата година сред тях е Chevrolet Silverado (+13.8%).
  • #17
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мнооо ги разбираш ти щатите нещо - явно в твоя квартал не се срещат немски коли. Но САЩ не е само твоят квартал.
  • #16
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В щатите не карат немски клозети пълни с асфалт.
  • #15
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Едно си баба знае - едно си баеПокажи ми уч. Програма на немските инженери и ми покажи поне една статистика за щатите къде ls се продава повече отнs-klasse
  • #14
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дори и в USA където викате че карали само лексуси LS е с 4 пъти по-малко продажби от MB S-class и тенденцията ще се влошава за Lexus.Айде сега обяснявайте как LS бил най добрия автомобил - само че хората които си купуват коли в този клас не го разбират - хахахаха
  • #13
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Т.е. миналата година в Европа само 173ма баламурници са ги го купили от общия пазар на класа който за 2014 е 41127 бр. когато цифрите говорят най-добре баламурниците да замълчат.