IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus показа Mercedes-Maybach с 900 к.с.

Луксозният Brabus Rocket 900 6.3 V12 развива 350 км/час

Brabus показа Mercedes-Maybach с 900 к.с.

Германската автомобилна компания Brabus е готова със своя версия на новия Mercedes-Maybach. Доработката на модела е оптична и силова, като е налична за версиите S600 и S500.
Brabus показа Mercedes-Maybach с 900 к.с.
Външният тунинг е типичен за Brabus, като залага на стил и динамика. По-интересното обаче е под капака на върховата модификация Mercedes-Maybach S600.

Стандартният 6,0-литров V12 мотор с мощност 530 к.с. е получил щателна доработка, включително би-турбо система. Резултатът е мощност от 900 к.с. при 5500 об/мин и максимален въртящ момент от 1500 Нм при 4200 об/мин.

Модифицираният автомобил носи името Brabus Rocket 900 6.3 V12 и тежи 2,8 тона, но въпреки това е способен на спринт от място до 100 км/час за само 3,7 сек. Максималната скорост на движение достига 350 км/час.
Brabus показа Mercedes-Maybach с 900 к.с.
Компанията е разработила доработка и за по-слабия Mercedes-Maybach S500. Тя носи името B50-540, като предлага допълни 85 к.с. и 120 Нм за 4,7-литровия би-турбо V8 двигател на модела.

С цел по-добро представяне на пътя при движение с висока скорост, Brabus са подготвили специален модул за въздушното окачване Magic Body Control на Mercedes-Maybach. Той снишава просвета с 25 мм, но без да компрометира комфорта, сочи информацията.

В оборудването са включени също така цялостен аеродинамичен бодикит, 21-инчови ковани джанти Brabus Monoblock “Platinum Edition”, по-мощна спирачна система, тапицерия от кожа и алкантара, компоненти от дърво или карбон и др.

Снимки: Brabus

Тагове: brabus mercedes-maybach
0 от 500
  • #16
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    *** к-а-с-к-а-т-а тва гтр му сипва от 5метря до 5 километра.
  • #15
    5 rate up comment 1 rate down comment
    ПРОДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ ( преди 8 години )
    "Продава се страна със зле работеща икономика, некадърна и корумпирана администрация, застаряващо население и неграмотно малцинство цоцащо от парите на данъкоплатците. В комплекта са включени също: красива природа и евтина ракия."
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Фен ( преди 8 години )
    Това е колата мечта - кеф ти возия, кеф ти скорост, кеф ти пространство, кеф ти комфорт - неслучайно казват Мерцедес и всички останали....
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Мерчо ( преди 8 години )
    Това технологично чудо с цялата параметрия,трудно се побира в представите ни за кола.Този Агрегат влудява.
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    пора ( преди 8 години )
    На всеки е ясно че това е върховната кола - 2.8тонна лимузина с най-комфортната возия, ускорява като ферари и е супер сигурна по завои и неравности, вътре не се чува нищо, никакво усещане за скорост - караш с 250 и дори не си усетил че е толкова; единствения минус ще е бруталния разход при тази тежест на купето но така е бях кахър....
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Минчо ( преди 8 години )
    Ето я новата цел в живота на господата анцугари, пригответе си и по 2853.51 лева за годишен данък ако спечелите от тотото.:-)
  • #10
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мъдър човек беше казал: "Колите са Мерцедес и всички останали!"
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    ka52alligator ( преди 8 години )
    Просто нямам думи .............Изродска машина !Браво на БРАБУС винаги са били най-добрите ще ги обичам завинаги ..брутални са !
  • #8
    17 rate up comment 1 rate down comment
    JDM+Mercedes ( преди 8 години )
    Просто без аналог.Просто Мерцедес-Брабус. :) Т'ва навлиза яко в територията на Ферари и Порше по ускорение, по максимална скорост повечето ги бие и наравно с Ламбо, а е 2.8 тона свръх-луксозна лимузина.Вярно е, че тази мощност не е нужна на подобен автомобил, но пътници си има за всеки влак.Лично ако можех да си го позволя нямаше и да се замисля. :)
  • #7
    17 rate up comment 7 rate down comment
    KKK ( преди 8 години )
    900 коня- за да няма съмнения, че Мерцедес са на върха :)