IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes GLC се появи без камуфлаж

Кросовърът представлява второ поколение на познатия GLK

Mercedes GLC се появи без камуфлаж

Предсериен прототип на кросовъра Mercedes GLC отново бе заснет от фотографи по време на тестова, като този път машината няма почти никакъв камуфлаж и може да се види как ще изглежда нейната серийна версия.
Mercedes GLC се появи без камуфлаж
Снимките, както и информация за модела, публикува изданието Worldcarfans. На фотографиите леко прикрити са единствено емблемата на решетката на радиатора, както и част от фаровете. Как ще изглеждат тези два елемента, ще се разбере на 17 юни, когато е официалната премиера на автомобила.
Mercedes GLC се появи без камуфлаж
Mercedes GLC фактически представлява второто поколение на добре познатия GLK. Новото име трябва да подчертае принадлежността на модела към семейството C-Class. Именно от този модел кросовърът е получил както шасито със задно предаване, така и оформлението на интериора и гамата мотори.

Освен стандартните бензинови и дизелови двигатели, новият кросовър ще се предлага и в две спортни модификации, подготвени от ателието AMG. Едната ще бъде AMG Sport с 3,0-литров V6, а втората с 4,0-литров битурбо V8, заимстван от суперколата AMG GT.
Mercedes GLC се появи без камуфлаж
Продажбите на модела ще стартират на 12 септември. По-късно семейството C-Class ще бъде попълнено и от купе, изградено на същата платформа.

Снимки: Worldcarfans

Тагове: mercedes glc
0 от 500