IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo подготви суперлуксозен XC90

Модификацията ще се предлага само с хибридно задвижване

Volvo подготви суперлуксозен XC90

Volvo показа върхова версия на новия си кросовър XC90, която официално ще бъде представена на предстоящото автомобилно изложение в Шанхай. Тя е получила добавка Excellence към името си и се отличава с луксозното си оборудване.
Volvo подготви суперлуксозно XC90
При тази модификация са премахнати втория и третия ред седалки, като на тяхно място са поставени две отделни кресла. Те са напълно еднакви с тези на шофьора и на пасажера до него, като предлагат огромно пространство за краката на возещите се отзад.
Volvo подготви суперлуксозно XC90
В стандартното оборудване на Volvo XC90 Excellence са включени прибиращи се масички, хладилник, поставки за чаши, които могат да се охлаждат или загряват по желание на пътниците, както и комплект кристални чаши, произведени на ръка от шведската компания Orrefors.
Volvo подготви суперлуксозно XC90
Задните кресла разполагат с пълен набор електрически регулировки, а също така и с функции за подгряване, вентилация и масаж.

Возещите се в автомобила могат да се насладят също на йонизатор на въздуха и на аудиосистема Bowers&Wilkins с мощност 1400 вата. Пътниците отзад също така разполагат и със собствени екрани на мултимедийната система.
Volvo подготви суперлуксозно XC90
Топ версията на Volvo XC90 ще се предлага единствено при хибридната модификация на модела. Тя е оборудвана с 2,0-литров бензинов двигател и електромотор, чиято обща мощност е 400 к.с.
Volvo подготви суперлуксозно XC90
Знае се още, че на първо време този вариант на кросовъра ще може да се поръчва единствено в Китай, но след това ще се появи и на още няколко вече набелязани пазара. Кои са те, още не е известно. Също така засега е тайна и цената на машината.

Снимки: Volvo

0 от 500