IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac обнови хибрида ELR

Мощността на купето достигна 233 к.с.

Cadillac обнови хибрида ELR

Cadillac представи обновения хибрид ELR, който се произвежда от 2013 г. Купето е получило няколко стилистични изменения, като се е обзавело с модернизиран силов агрегат, благодарение на който машината е по-мощна и по-бърза.
Cadillac обнови хибрида ELR
Хибридът отново разчита на 1,4-литров бензинов двигател, използван за зареждане на батериите, както и на електромотор, отговарящ за предната ос. Литиево-йонните акумулатори обаче вече са с капацитет 17,1 кВт/ч (16,5 кВт/ч при старата версия), а мощността на агрегата е увеличена от 207 на 233 к.с.

Обновеното купе ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 6,4 секунди, което е с 1,5 секунди по-бързо от преди. Само на електричество машината може да измине 63 км, а пробегът с едно зареждане е 530 км. Пълното зареждане на батериите от мрежа с напрежение 240 волта отнема 5 часа, а с напрежение 120 волта – 13 часа.
Cadillac обнови хибрида ELR
Освен това Cadillac ELR е получил модернизирано предно окачване с по-твърди амортисьори и усилен заден мост. Козметичните промени са засегнали решетката на радиатора и емблемата, на която вече липсва лавровия венец.

В стандартното оборудване на модела са включени система да спътникова навигация OnStar, която поддържа 4G мрежа стандарт LTE, а също така и нови система за зареждане на мобилните устройства в автомобила.
Cadillac обнови хибрида ELR
Цените на модела стартира от 58 495 долара, като срещу доплащане може да се поръча спортния пакет Performance Package, включващ спирачни механизми Brembo, спортни волан и гуми, а също така и адаптивни амортисьори и усилвател на кормилната уредба.

Снимки: Cadillac

 

Тагове: cadillac elr
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Автомобила е супер с много прилични характеристики. Европейците да се учат как се прави, а не да лансират скучен дизаин десетилетия наред, да пущат измислени характеристики, които оборват всички физични закони и да се спрат с котайското качество, което бълват на килограм. Единствения недостатък на Кадито, като гледам е цената. При 60 000$ в хАмерика в Европа ще е толкова най-малко, но в ?.
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    AmericanMuscle ( преди 9 години )
    Много точен и безпристрастен коментар.Съгласен съм.
  • #1
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубави коли правят кадилаците и без да се изхвърлят, като ауди с хибриди по 300 коня и деклариран разход от 3 литра, който се постига само при слизане със загасен двигател от алпите и то за моментно състояние. Сглобката им е добра на кадитата, поведението на пътя по-скоро европейско и стегнато отколкото американско и клатещо се. Двигателите им са американски тип, но с много приличен разход в сравнение с конкУрентните аналози от европа. Дано пуснат повече модели и тук - ще имат пазар 100%.