IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A4 – еволюция, но и много иновации

Един от шефовете на компанията разкри подробности за модела

Новото Audi A4 – еволюция, но и много иновации

Audi ще представи до края на годината новото поколение на бестселъра A4. Пред изданието Autoexpress шефът на техническия департамент на марката Улрих Хакенберг разкри, че конструкторите на автомобила са тръгнали по пътя на еволюцията при разработката на машината, но въпреки това нейните собственици ще имат на разположение много иновации.
Новото Audi A4 – еволюция, но и много иновации
Както сегашната генерация (на снимките), така и новото А4 ще трябва да се пребори с основния си конкурент – BMW 3-Series. Затова и инженерите на Audi са обърнали основно внимание на управляемостта на седана. Кормилното управление е преработено основно, за да осигури по-добра обратна връзка с водача.
Новото Audi A4 – еволюция, но и много иновации
В основата на бъдещото поколение на Audi A4 е платформата MLB, която е използвана и за новото Audi Q7, но сега е преработена и е с по-компактни размери. Това ще позволи на автомобила да свали 100 кг, което в комбинация с многоточковото окачване и предлаганите като опция адаптивни амортисьори ще подобри значително ходовите качества на машината.
Новото Audi A4 – еволюция, но и много иновации
Както обикновено, седанът ще се предлага с голям избор от двигатели – бензинови и дизелови, с обем между 1,4 и 3,0 литра. Планира се и хибридна версия – A4 e-tron, която само на електричество ще може да изминава 55 км. Освен това новата генерация на модела ще разполага и с автопилот, който ще може да спира и ускорява, както и да променя посоката на движението при скорост до 64 км/ч.

Седанът А4 трябва да бъде разкрит през есента на тази година. Комбито очакваме малко по-късно.

Снимки: Audi

 

Тагове: audi a4
0 от 500
  • #15
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Рамбо ( преди 9 години )
    това е старото. Хахахахахахахахахах
  • #14
    2 rate up comment 11 rate down comment
    AUDI ( преди 9 години )
    Красота!!!
  • #13
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Рамбо ( преди 9 години )
    Нови решетки,нови лампички,повече копчета по средната конзола(всички други производители гледат да намалят броя им)-иновация.
  • #12
    3 rate up comment 11 rate down comment
    и преди празника, ( преди 9 години )
    и след него Дошовците са си същите хейтъри!
  • #11
    18 rate up comment 4 rate down comment
    трагедия ( преди 9 години )
    ...конструкторите на автомобила са тръгнали по пътя на еволюцията при разработката на машината, но въпреки това нейните собственици ще имат на разположение много иновации.Някой може ли да ми преведе този бълвоч? Ако може също да се посочи в кой абзац на статията става на въпрос за иновациите! Къде са/ Този път дори лампичките са същите. Да не би да са сложили нови стелки или да имат нов модел лети джанти, че толкова се хвалят с иновации. Пълна трагедия са тея.
  • #10
    21 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Ми той умрял ***
  • #9
    7 rate up comment 8 rate down comment
    speedart ( преди 9 години )
    Ха ха ха ...епа то всеки мечтае за Хюндай и Киа...но сериозно , явно има хора които го вярват...
  • #8
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Китайците харесват повече Hyundai от VWРейтингът за популярност и влиятелност на марките в Китай China Brand Power Index, се прави от компанията Chnbrand по поръчка на Министерството на промишленоста и информационните технологии на КНР. Индексът изследва познаваемоста на търговските марки и лоялноста към тях в 30 града на Китай чрез очни интервюта. Индексът обхваща 7800 търговски марки, от които 51 международни. Първото място тази година сред автомобилните марки e за Hyundai, изпреварил Volkswagen и Buick, принадлежащ на General Motors. Интересно е да се отбележи, че корейците печелят и на друг, доста по-различен континентален пазар - в Щатите. Cпоред резултатите на престижното изследване "Индекс на абсолютното качествo", което се прави ежегодно в САЩ от компанията Strategic Vision, най-добра марка в масовия сегмент е сестринската на Hyundai Kia.
  • #7
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Афтокомедията ( преди 9 години )
    Що сте се илюстрирали със сегашното А4 - фейслифт?
  • #6
    18 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мерцедес S-клас отдавна са известни с многоброините си проблеми.Обикновенно такива коли са служебни или на някои зърнени босове които не ги вълнуват многоброините сккъпи посещения в сервизите