IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обсъждат Mazda2 MPS

Горещият хечбек ще конкурира Ford Fiesta ST

Обсъждат Mazda2 MPS

Новото поколение Mazda2, което трябва да дебютира до края на тази година, най-вероятно ще получи гореща версия MPS. Това разкри Ясухиро Аояма, генерален мениджър глобални продажби, пред изданието Car Advice.
Обсъждат Mazda2 MPS
В Япония Mazda2 се продава под името Demio. Снимка: Mazda

От изказването на Аояма става ясно, че Mazda2 MPS все още не е получила зелена светлина за производство, но проучванията на пазарите са показали, че от подобен модел има смисъл.

"Новата Mazda2 ще бъде силен конкурент на останалите предложения в този клас. Спортната модификация със сигурност ще бъде атрактивно предложение на някои пазари. Тя е една от вариантите, които обсъждаме в момента", сподели Ясухиро Аояма.

За появата на MPS версия на Mazda2 намекна и друг високопоставен служител на компанията - Кенго Фукушима, заместник-ръководител на програмата за развитие на модела. Той заяви, че си представя машината като нещо подобно на Ford Fiesta ST, но призна, че все още няма одобрен план за производството й.

Към момента се знае, че стандартните версии на новата Mazda2 ще се оборудват с 4-цилиндрови двигатели SKYACTIV - 1.3-литров бензинов, 1.5-литров бензинов и 1.5-литров дизелов.

Още по темата:

Новата Mazda2 отвътре

Първи снимки на новата Mazda2

Тагове: mps mazda2
0 от 500
  • #9
    19 rate up comment 0 rate down comment
    другаря господин ( преди 9 години )
    Да не сме във форум по литература. Ако толкова ви интересува правописа, инсталирайте си по една програмка за проверка на правописа.
  • #8
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    коригиране се пише шопе
  • #7
    23 rate up comment 0 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    Ами никой не го интересува от какво са ти грешките при писане, резултатите са на лице! Колкото до автоматичното корегириане то може да се изключи.Оправданията са като зад**ка, всеки си ги има! :)
  • #6
    20 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    nqqq kvo da obsujdat, az ve4e vijdam opa6kite pred express car vav varna! ;-) RESPECT!
  • #5
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Грешките ми са от клавиатурата на телефона, която автоматично коригира текста по свой начин, а не от неграмотност, като теб МозАк, хахахаха...
  • #4
    29 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    МозАк може би имаш ти, а аз съм с мозЪк, неграмотните. Като завършил поне начално образование, пак се пробвай да се правиш на интересен!
  • #3
    28 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Крайно време е да се върнат към МПС моделите и да пускат сериите МХ с Ванкелов двигатели! Да не забравят спортните гени, които имат и са радвали години на ред почитателите.
  • #2
    28 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много силно предложение! Браво на Мазда!
  • #1
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много свежарско предложение в този клас, а интериора е прекрасен, както и външния вид! Браво, определено Мазда се представя чудесно!