IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Discovery Sport отвътре

Моделът на Land Rover ще бъде представен в началото на септември

Новият Discovery Sport отвътре

Британската компания Land Rover показа част от интериора на новия Discovery Sport, чиято световна премиера ще се състои на 3 септември.
Новият Discovery Sport отвътре
Снимка: Land Rover

От разпространените видео и снимки се вижда, че моделът предлага 7 места в конфигурация 2+3+2, като първите два реда разполагат с електрическо регулиране. Налице са също така панорамен покрив и инфо-развлекателна система с чувствителен на допир дисплей, а от видеото можем да видим и част от таблото на всъдехода.

Новият Discovery Sport, който бе представен чрез концепцията Discovery Vision, ще замени на пазара поостарелия Freelander. Продажбите му трябва да стартират в началото на следващата година.

Новият модел използва удължена версия на платформата, която стои в основата на Range Rover Evoque. Той ще се задвижва от мощни, но икономични бензинови и дизелови двигатели с четири цилиндъра. На пазара Discovery Sport ще се конкурира с автомобили като Audi Q5 и BMW X3.

Очаквайте още подробности през следващите седмици. Официалното представяне ще се състои на 3 септември, а пред публика моделът ще се появи в Париж през октомври.




Още по темата:
Задава се невидим Discovery

Land Rover разкри концепцията Discovery Vision

0 от 500
  • #3
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нелоша марка, но в последните години като че ли позагуби идентичност - прекалено луксозни, прекалено тежки, прекалено префърцунени. Сегашното дискавъри например тежи 2,7 тона - много е.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    POW ( преди 9 години )
    Карай си ръждивата таратайка 'нов внос' с 5 предишни собственици и върнат километраж със 150000 километра и не се напъвай да разсъждаваш ;)
  • #1
    7 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубава ТАТА са направили индийците.На братята *** много ще им 'ареса. Все пак е правено от роднините в Индия.Туарег е царя тук и вечно ще царува...