IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Infiniti са готови със своя Juke

Кросовърът използва агрегати на Nismo

В Infiniti са готови със своя Juke

Изданието Carnewschina успя да се добере до оригинални снимки на новия модел на Infiniti, който използва базата на Nissan Juke.
В Infiniti са готови със своя Juke
Кросовърът ще носи името ESQ, като е построен на версията Nismo на Juke. Той се отличава с модернизирана решетка на радиатора, а в интериора промените се свеждат до поставяне на логото на Infiniti на волана.
В Infiniti са готови със своя Juke
Според информацията самият факт, че на решетката на радиатора са поставени буквите ESQ, а не емблемата на производителя, означава, че в Infiniti смятат да отделят ESQ в отделна марка. Тя напълно самостоятелно ще разработва и продава автомобили, предназначени за китайския пазар.
В Infiniti са готови със своя Juke
За задвижването си близнакът на Nissan Juke Nismo разчита на 4-цилиндров бензинов турбо-мотор с обем 1.6 литра. Агрегатът има мощност от 200 к.с. и максимален въртящ момент от 205 Нм. Той работи с безстепенна вариаторна трансмисия, която предава тягата към четирите колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 8.2 секунди, а максималната скорост е 200 км/ч.
В Infiniti са готови със своя Juke
Официалната премиера на Infiniti ESQ е насрочена за септември на автосалона в Ченду. Продажбите ще стартират около месец по-късно, като цените ще бъдат между 32 000 и 49 000 долара.

Снимки: Carnewschina
 

0 от 500
  • #14
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя грозен *** си прави гаргара само с феновете и купувачите си! Няма как нормален, образован, интелигентен и зрял човек да седне в това. Но виж, феновете на турските сглобки, водещи до 10 000 000 дефекта, които обичат Френски технологии представени като найвисокотехнологични Японски, умрат за тая жаба!
  • #13
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това не много красиво мопсче ежедневно разплаква по пътищата раздрънканите тракаши разпадащи се канцерогенни немски варели.
  • #12
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Минчо-***-Маймунчо, Хората с психични проблеми се хилят безпричинно. Сега те оставям да се хилиш на спокойствие, но гледай да не те видят хората с белите престилки, че може да ти увеличат дозата! Само не отваряй статии със снимки на ФВ , че там може да се разревеш!
  • #11
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Минчо ( преди 9 години )
    Е, няма как да видиш такова НЕЩО и да не се изхилиш.Само се чудя какъв тип хора биха си дали парите за този ***!Със сигурност с психични проблеми...
  • #10
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Tigana na VW da ne e po ubav. Tova pone ima sobstveno izla4vane i niama pensionerska visia kato VAGenite.
  • #9
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Естествено,че това е по-добро от скучните и старовремски ауди и фолксваген. Това поне има младежки модерен вид,а ония са като извадени от консерва.
  • #8
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Модернизирана решетка на радиатора + ново лого = нов модел. Ахаха, плюете по ВАГ, че сменяли само фарове. Къде е Дошо?
  • #7
    12 rate up comment 11 rate down comment
    о ( преди 9 години )
    До тъпчото под мен , ти смяташ че това е по добро от Ауди и Фауве? ТИ да не си се къпал в чистите черноморски води и да те е хванало нещо? хахахахаха
  • #6
    11 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В китай продават грозни коли като ауди и фолксваген,та тази модерна кола ли няма да продадат. китай не е претенциозен пазар. Колата е страхотна,много красива и модерна.
  • #5
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    поне да бяха хванали кашкай-а той прилича на кола ама тази грозотия при това да беше нов нов модел да има някаква логика а той на 4 годинидругите (изоставащи зад японците) компании на 5 години сменят модела а не го започват отначало