IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes A-Class излиза като купе, кабриолет и комби

Новите версии на купето ще бъдат факт при следващото поколение на модела

Mercedes A-Class излиза като купе, кабриолет и комби

Следващото поколение на Mercedes A-Class, което очакваме след около четири години, ще се предлага в няколко нови версии, сред които купе, кабриолет и комби, съобщава немското издание Autobild.
Mercedes A-Class излиза като купе, кабриолет и комби
Компактният модел на германската марка вече премина през сериозна промяна, след като показаното неотдавна настоящо поколение заложи на по-спортен дизайн. Освен това базата на сегашната A-Class се използва за купето с четири врати CLA и кросовъра GLA.

Към тези версии германците ще прибавят и нови. Най-напред, през 2018 година, ще видим новия Mercedes A-Class във версия с пет врати. Малко след това ще се появи A-Class с форма на класически седан, чиято задача ще бъде да конкурира Audi A3 Sedan.
Mercedes A-Class излиза като купе, кабриолет и комби
Година по-късно в гамата на модела ще се включат купе, кабриолет и комби. Първите две версии ще се съревновават за клиенти с автомобили от категорията на Audi TT, докато комбито ще има силует на Shooting Brake и ще се предлага изключително в Европа.

От Mercedes все още не са коментирали твърденията на немското издание.
Mercedes A-Class излиза като купе, кабриолет и комби
*Неофициални изображения на Mercedes A-Class Sedan. Снимки: Theophilus Chin

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    1-во аудитата и бмветата изглеждат като разни старовремски дивани и табуретки.2-ро Мерцедес копира от тия дето правят по-добър дизайн от тях- а това е Хюндай в случая. Виж всеки Хюндай i20,i40 вратите как са му оформени и сравни с копираното тук от мерцедес.
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    1-во, нали знаеш, че корейците си наеха немски дизайнери, че да им направят колите на нормални изглеждащи автомобили, а не разни дивани и таборетки.2-ро, Мерцедес не копира от разни средно качествени марки, а от Ауди и БМВ, които пък копират други идеи от тях.Иначе, аз лично също не разбирам какво правят последните години Мерцедес. Нали CLA беше А-класа с купе форма. Сега ще вадят А-класа с купе форма?!?! Дъртият Цетше май е започнал да прави марката комерсиална и е загърбил поинерството!
  • #4
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дизайнът е пълна имитация на Хюндай. Особено вратите. Поне копират красив дизайн от корейците.
  • #3
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тези германци не се научиха да правят хубав дизайн. То бива уродливи коли.. ама това минава всякакви граници. Вижте го отпред, отзад.. що за кола е това.
  • #2
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    това ли е новото ми то като старотото бива бива мързел от страна на дизайнерите и инжинерите ама напредничавите ауди се излагати ВАГ рядко копират до такава степен моделите си
  • #1
    12 rate up comment 2 rate down comment
    аз ( преди 9 години )
    кой ръб, този, който виждаш в огледалото ли :))) шегувам се, въпрос на вкус, за мен това е чарът на колата и ми допада.