IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и Nissan Pulsar Nismo

Спортната версия на хечбека ще се конкурира с Volkswagen GTI

Ще има и Nissan Pulsar Nismo

Съвсем наскоро компанията Nisan представи своя нов хечбек Pulsar, предназначен за европейския пазар. Според холандското издание Autovisie ръководството на японския производител напълно сериозно разглежда възможността за пускане на Nismo-версия на модела, която да се конкурира с Volkswagen Golf GTI.
Ще има и Nissan Pulsar Nismo
В момента шефовете на Nissan работят върху бизнес стратегия за създаването на подобен автомобил. Големият проблем е, че компанията разполага с мотор с мощност от 200 к.с, който няма да позволи на спортния Pulsar да бъде конкурентен на Golf GTI.

Почти всички „хот-хеч“ машини, предлагани в момента, разчитат на мощност от около 250 к.с. и в Nissan ще се опитат да постигнат именно това. Японците имат на разположение 1.6-литровия двигател от Juke Nismo, който обаче е твърде малък.

Според информациите Nissan може да се обърне към партньора си Renault, откъдето да получи подходящ агрегат. А дотогава най-мощният Pulsar ще разчита на 1.6-литровия двигател от Nissan Juke, развиващ 190 к.с.

Неофициално изображение: X-Tomy Design

Тагове: nismo nissan pulsar
0 от 500
  • #8
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Десетите и стотните са хлапетата да се хвалят с тях. За истинските шофьори преоритетите са съвсем други. Миналия месец го видях на живо този Нисн изложен в един шоурум на марката извън БГ. Изглежда много добре направен. За съжаление нямаше цена,но не ми се вярва да е скъп. Нисан имат много разумни и изгодни цени по принцип. Качеството им също е на добро ниво само мотора да не е на Рено, че голяма мъка е там.
  • #7
    19 rate up comment 0 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 9 години )
    Готино изглежда Нисан-чето. Мислите ли, че единствената причина някой да го предпочете ще са някакви 10-ти и 100-ни във времената на ускорение и обиколки и т.н.?Имайте в предвид, че тези дето правят гонки с такива коли често не са професионалисти и стотни дори и секунди разлика може да има само заради уменията на шофьора.Много е важно каква цена ще успеят да му докарат.
  • #6
    20 rate up comment 3 rate down comment
    бе мани го! ( преди 9 години )
    щом от онова с на капака мотор ще му слагат...тури му пепел!
  • #5
    24 rate up comment 0 rate down comment
    Нисмо ( преди 9 години )
    Nissanа изглежда страхотно. С 1,6 мотора ще е по-добър от много, по-мощни машини. На мен лично много ми допада и дори с 200 к.с. да го пуснат са напълно достатъчни. Все пак няма да ходя на състезания с него, а само ще си го карам и от време на време, като ме ухапе кучето ще го поизпържвам. Конете не са толкова важни, а удоволствието.
  • #4
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тея щоп се правят на застреляни!Нека си вземат от Рено двигатели,но да и сложат на тая 'арна колица култовия 3,7 с над 400 коня,да му турят едно 4х4,че и в това са много добри и да гледаме какво става!Малко спортисти ще му се опрат.Да сложат 1.6 турбинирания,който е не 190,а 215 к.с. в РС версията.С него също ще разплакват.Нали даваха тест със същия мотор сложен на JUKE в градски условия със завои как разказва играта на едно Порше,Ферари и Ламборгини.А тая кола с него ще лети...
  • #3
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Не знам дали е Меган, ама изглежда в пъти по-добре! Аз ако съм на тях, ще го нафрашкам с екстри, нищо, че е спортна кола! Да видим тогава дали няма да се купува като топъл хляб!
  • #2
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами то и тоя Нисан си е чист Меган, защо да не праснат двигателя и шасито от Megane RS и да направят Pulsar Nismo, звучи логично
  • #1
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Малиии, голфояден ниеден :)