IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia също готви конкурент на Nissan Juke

Автомобилът се очаква на пазара до три-четири години

Kia също готви конкурент на Nissan Juke

Kia има намерение да пусне на пазара компактен SUV модел, който най-вероятно ще заеме пазарната ниша под Sportage, пише eлектронното издание Businesscar. Според информацията, моделът ще се превърне в основен конкурент на Nissan Juke и ще излезе на пазара в следващите три-четири години. Информацията идва часове, след като компанията-майка Hyundai обяви, че подготвя ново MPV и кросовър в същия сегмент.
Kia също готви конкурент на Nissan Juke
Все още обмисляме къде да позиционираме компактно 4х4 в гамата си. Със сигурност, обаче, това ще бъде добра крачка за нас, от която имаме нужда,“ коментира Ясер Шабсох, рекламен директор на английския клон на Kia.

Междувременно стана ясно, че двигателната гама на компанията ще бъде напълно обновена до края на годината с цел да се намалят средните нива на вредни емисии.

От изказването на Ясер Шабсох става ясно, че корейската компания разработва серия малолитражни бензинови двигатели, концепцията на които наподобява ЕcoBoost линията на Ford и TFSI на Volkswagen.

Снимка: Kia

 

Тагове: nissan kia juke
0 от 500
  • #6
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    При условия, че Nissan са с 12.6% загуба и *** овчар няма да убедиш, че Nissan Juke се "купува като топъл хляб". Не само, че е стряскащо грозен, но е и с френски двигатели. Не, благодаря!
  • #5
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Защо ли всички искат да се конглокират с Nissan Juke?Май се явяват законодателите в този клас машини и всеки иска да им подражава, като гледат как се продават, като топъл хляб.Съмнявам се обаче някой скоро да може да създаде подобен уникален дизайн.
  • #4
    26 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Според мен корейците ще направят грешка ако не сложат на моделите си в голфовия клас по-мощни дизели. При това те ги имат, 1.7 136 к.с. и съвсем новия 2.0 150 к.с. Това се търси.
  • #3
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ами те имат 1.7 с 330 Нм., но го слагат на моделите в класа на Пасат. Странно защо не го слагат на Ceed/i30.
  • #2
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ще ме заинтересува само ако на дизела 1.6 му вдигнат въртящия момент на 300 Нм. Мощността и сега му е достатъчна, около 130 к.с., но 260 Нм. вече са демоде за кола от калибъра на i30. Е, това не пречи tepyrwa da izliza Голф 7 dizel 1.6 с 250 Нм. и 105 к.с. и с 5-степенна кутия, но то си е за тяхна сметка.
  • #1
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Единия двигател го казаха наскоро, бензин 1.2 T-GDI 120 и 130 hp.