IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Prius залага на нов стил

Следващото поколение на най-популярния хибрид ще бъде различно

Toyota Prius залага на нов стил

Toyota Prius залага на нов стил
Хибридните и електрическите возила пестят пари от гориво, а и от такси в повечето страни по света, но все пак за голяма част от хората при покупката на нов автомобил водещ е дизайнът. А формите на повечето от тези автомобили трудно могат да се нарекат вдъхновяващи.

В Toyota са наясно с това и планират стилистични промени за следващото поколение Prius. Въпреки, че возилото постига рекордни продажби, японците обмислят да променят аеродинамичният, клиновиден дизайн, с който се отличават последните две поколения Prius.

"Виждаме сигнали, че хората са готови за нов вид Prius", заяви вицепрезидентът за стратегическо планиране на марката в Америка Крис Хостетер, който работи съвместно с дизайнерският екип на Prius.

Той допълни, че в Toyota все още не са взели окончателно решение за формите на следващото поколение Prius, но уточни, че както до сега, идеята е автомобилът да не спира да се развива - "Едната посока е да доразвием модела, а другата да подходим революционно".

Според независимият анализатор Джон Волковиц, дизайнът на Prius е много точен, но това съвсем не означава, че не трябва да се променя. "Формите на колата са почти перфектни за подобен продукт, но те привличат една определена група хора. Време е колата да се насочи към по-широка аудитория", заяви специалистът пред Bloomberg.

Дали Prius ще получи леки промени в дизайна си или ще тръгне в чисто нова посока ще разберем след малко повече от година, когато ще се състои премиерата на модела, разкри Хостетер.

Тагове: toyota prius
0 от 500
  • #24
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ч японските коли сач най-надеждни никой не го оспорва. Това са го признали германци,американци,англичани и т.н. Специално Приус пък е сред най-здравите и най-високотехнологични коли на планетата.Това също е признато от целия свят. По света най-продаваните коли са и най-здравите - Тойота! Ти къде гледаш какво карат- във вашето село в България ли?Хахахаха ами там карат и Рено Лагуна, въпреки че е най-голямата греда.
  • #23
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Ха ха ха ха ха ха...Японските коли били най-надеждни..!!!!!Като са най-най-най,би трябвало други коли да не срещаме по пътищата нали!Кой е толкова глупав ,че да не си вземе най-надеждната?А според мен няма кола,която да е най-надеждна всички се трошат,а в последно време на тойотките доста често им правят сервизни акции.
  • #22
    6 rate up comment 5 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Ei,psevdodoc,ne se burkai v istinskite avtomobili,zashtoto ne si se vozil na takuv!Karai si vw-karuca i vikai diii na dvete konski sili s kamshi4no zapalvane
  • #21
    11 rate up comment 7 rate down comment
    хибридния ( преди 11 години )
    Плювачите на Приус пак се появиха.Всъщност шилето е едно и всички си го знаем.Специално за него и за тези,които се двуомят в качествата на Приус ще дам няколко линка:http://***.consumerreports.org/cro/toyota/prius.htmhttp://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/Toyota_Prius/http://***.roadtestreports.co.uk/road-test-reports/Toyota/Prius/Ауто Билд пише:Хибридът върви и върви, и вървиПуснете търсачката и вижте какво пишат хората,а не някакви си хейтъри тук,които и книжка нямат.
  • #20
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Consumer Reports ( преди 11 години )
    Японските коли са най-надеждни.Най-надежден е хибридът Toyota Prius
  • #19
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Котоошу ( преди 11 години )
    Според мен Приус е един от многото гениални модели на Тойота. С моментално разпознаваем изпреварил времето си дизайн,който заслужава само похвали. Да продаваш такава модерна кола във времена,в които се продават крайно грозни и безлични коли като Голф,Пасат,Поло,БМВ 3,Ауди А4,А5 и Мерцедес S class,който в предницата е прекопирана Корола от 2006-та е страхотно постижение на дизайна и техниката на Тойота.
  • #18
    6 rate up comment 9 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Крайно беше вечния франкенщайн на тойота да получи поне полу-приемлива фасада. Защото в момента заслужава антинаграда за дизайн, ако трябва да сме честни...
  • #17
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Страхотен Приус ( преди 11 години )
    Разбира се,че Приус е балансирана кола,прекрасен автомобил.50 000лв. за кола която изглежда чудесно,седи на пътя стабилно и комфортно,набира много добре около 10 секунди,колкотоо дизелов или бензинов автомобил от този клас, но харчи МНОГО ПО-МАЛКО - Градско 4/100, извънградско 4/100км. ако я настъпваш 5/100км. и си балансиран!!!Това за мен е страхотна покупка,както и да го погледнеш...
  • #16
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Споменатият, но не показан тук проект за дизайн на бъдеща Тойота Приус, спира дъха и ускорява пулса!Потърсете го,извънземните вече си го изкопираха!
  • #15
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Koтоошу ( преди 11 години )
    Безлично грозна кола като всяка Трътка, само по зле е от нея е Фият Мултипра.