fallback

Жена открадна Porsche, след като прегази продавача

Джипът е отмъкнат от дома на собственика, който по чудо се размина с най-лошото (ВИДЕО)

Канадските власти издирват дързък крадец на автомобили, след като жена, представяща се за потенциален купувач на употребявана кола, прегази собственика на Porsche Cayenne и нагло открадна джипа му точно пред къщата му посред бял ден.

Кадри от камерата на звънеца на собственика, разпространени от регионалната полиция на Пийл, показват млада жена, която се приближава до къщата на собственика. Тя е елегантно облечена, носи очила и изобщо не прилича на престъпник, който се готви да извърши кражба на автомобил.

Жената казва на собственика на Cayenne, че чака баща си и иска да види Porsche-то. На кадри, заснети от втора камера, се вижда, че след като влиза в колата, тя заключва вратите, а собственикът остава отвън.

Той обикаля, опитвайки се да отвори автомобила, но когато се намира зад него, жената потегля назад и то блъска. За щастие, ударът завърта мъжа настрани и това спасява живота му, тъй белият Cayenne се блъска в черен джип.

Жената изглежда има проблеми със смяната на предавките, како във видеото не се вижда да напуска местопроизшествието, но полицията потвърди, че Porsche-то все пак е откраднато. Органите на реда издирват и две други две превозни средства, за които смятат, че са свързани с кражбата, тъй като са били на мястото на инцидента. Едното е сиво Bentley Bentayga, а друго син SUV на BMW.

Собственикът на откраднато Porsche отказа да говори пред медиите, като е получи наранявания по ръцете и краката. Липсва информация за самоличността на жената, но снимката от камерата в къщата е достатъчно ясна и е въпрос на време тя бъде открита

.

fallback
  • #3
    анонимен ( преди 1 час )
    до 1. Да му я пуснат, та после да го съди - него и приятелчетата му, и ще го осъди на няколко поршета, че и в затвора ще полежат. Това би била най-голямата грешка. За едното *** да си провалиш живота.
  • #2
    анонимен ( преди 1 час )
    "но снимката от камерата в къщата е достатъчно ясна и е въпрос на време тя бъде открита" - Да видим. Това прекалено често го чувам, ама все по-рядко се случва.
  • #1
    анонимен ( преди 2 часа )
    Много яка мадама, като я хванат да му я пуснат да я гемби една вечер с приятелчетата
fallback
Последни