fallback

Колко струват сега най-готините спортни коли от 90-те години?

Цените на някои от тези модели са доста стряскащи дори в наши дни

Забележителният външен вид и невероятното представяне на пътя не само направиха тези спортни коли от 90-те години мечта на мнозина, но и ги превърнаха в култови автомобили. В наши дни те си остават много желани от феновете, но това съвсем не означава, че са могат да бъдат купени много евтино.

Представяме ви една подборка от много специални спортни коли, които бяха много желани в края на миналия век. Посочените цени за за американския пазар, но се предполага, че добре запазените екземпляри от тези модели не струват много по-малко на други места по света.

Колко струват сега най-яките спортни коли от 90-те години (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #7
    Toto Rino ( преди 2 години )
    Японките са Уникални !Но има още доста други легенди на 80-те
  • #6
    JDM fan ( преди 2 години )
    Японските са брутални. Само дето струват в пъти на всички други. Само дето липсва Нисан Силвия,мх5,ево,Импреза,300зх, и как има р33 а няма р34 гтр... Хах иначе добра статия
  • #5
    скъпо, скъпо ( преди 2 години )
    Супра, NSX, Skyline легенди. бокстера хваща окото,но е една бездънна яма за финанси. по интерестна ще е статия за готините коли, които сега можем да си купим евтинджос.
  • #4
    Гошо ( преди 2 години )
    Като изключим поршето, останалите са все готини коли!
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Хахахаха , тези недоразумения ли били повод за мокри сънища на нашенските разбирачи , за които всичко преди 2000-ната е по-по-най
  • #2
    //// ( преди 2 години )
    Пак сте приписали от някое американско издание. Ами Ford Escort RS Coswort, Lancia Delta Integrale EVO2, Mitsubishi Galant VR4 или Lancer EVO, Mercedes 124 Чочоне?
  • #1
    Щерю ( преди 2 години )
    - Ха, ха! БМВ-то направо кърти миффки с тоя дизайн...
fallback
Последни