fallback

Бъдещите топ-модели на BMW ще получат уникален дизайн

Колкото по-скъп е автомобилът, толкова по-екстравагатно ще изглежда

Съперничеството между трите германски премиум-производителя става все по-ожесточено, но ако има нещо, по което се различават BMW, Mercedes-Benz и Audi, то това е подходът към дизайна. Това се отнася за баварците, които използват няколко варианта на решетка на радиатора при своите модели.

Идеята на компанията е да отдели най-луксозните си и най-скъпи модела от останалите. По информация на BMW Blog, следващото поколение на 7-Series, обновената X7 и серийното XM ще получат елементи (най-вече по предната част), които рязко ще ги отличават от по-малките модели на марката.

Дизайнът на тези три автомобила на BMW (или повече, ако се появят още луксозни модели) ще получи някои уникални особености. Една от тях е новото оформление на фаровете, които ще бъдат разделени. Този елемент ще дебютира още при новото 7-Series и при фейслифта на X7.

Същото важи и за големите бъбрековидни решетки на радиатора, които също ще станат отличителна част на най-луксозните автомобили на баварците. Част от тях в компанията наричат GKL (Grand Klasse).

Все още не е ясно, как ще се процедира с моделите, които в момента имат големи решетки, като M3/M4 и i4, например. При всички случаи въвеждането на новата платформа Neue Klasse през 2025 г. ще се отрази и на техния дизайн.

Снимка: BMW

fallback
  • #6
    Krasimir ( преди 2 години )
    Аз карам BMW7 e38 .Сега като гледам тази скъпа и грозна ламарина ,която предлагат,разликата е убийствена за сметка на купувача. Това вече не е BMW.
  • #5
    Дизайнер ( преди 2 години )
    Шшштт.. тихо зависливи човечета!!! Сигурно нямате пари за тока на края на месеца а коментирате БМВ
  • #4
    хохо ( преди 2 години )
    От тоа счупен дизайн барем става ясно че ше се ходи по сервизи
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Правилно, комплексарите трябва да си личат.
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
    Angry Birds имаше едни прасенца с подобни ноздри
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Трябва отдалече да си личи, че си с най-скъпия - не всички да са еднакви както например Ауди.
fallback
Последни