fallback

Люис Хамилтън не обичал да шофира

Карането по нормални пътища ме стресира и е загуба на време, твърди шампионът от F1

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън направи любопитно откровение в интервю за The Robb Report, с което вероятно ще изненада мнозина. Най-успешният пилот в историята призна, че не обича да шофира, освен ако не се състезава, тъй като за него това е пропиляно време.

Въпреки това, британецът не спести комплиментите си по адрес на новото поколение на Mercedes-Benz S-Class, което излезе на пазара тази есен. Хамилтън с удоволствие сяда зад волана на луксозната лимузина, като посочва нейната основно оръжие, с което печели срещу конкурентите си.

"Това, което наистина ме впечатли, беше усещането по време на движение. Вероятно хората си мислят, че вече сме достигнали върха на комфорта в автомобилите, но по някакъв начин инженерите на Mercedes-Benz са го издигнали на ново ниво. Във Формула 1 усещам всяка неравност на пистата, така че съм добре квалифициран, за да говоря за удобството на седалката “, категоричен е Хамилтън.

Шампионът разкрива още, че суперколите, на които доскоро се радваше, са изчезнали от гаража му. И ако във всекидневието се нуждае от автомобил, той използва предоставени му от Mercedes-Benz луксозни електрически коли.

"Може да звучи странно за автомобилен състезател, но за мен е доста стресиращо, когато трябва да карам по пътища. Всяко пътуване повече по-дълго от час, е просто пропиляно време, когато няма как да бъде върнете“, казва още пилотът.

Снимки и видео: Mercedes-Benz

fallback
  • #9
    Петър ( преди 3 години )
    Automedia, не е зле да си списвате статиите по-ГРАМОТНО, вместо да разчитате на google translate!
  • #8
    анонимен ( преди 3 години )
    Имайки предвид договора си с Мерцедес, едва ли може да каже нещо различно от това.
  • #7
    анонимен ( преди 3 години )
    Напълно съгласен, пълно е с всякакви тарикати и *** които все се намира за какво да те издразнят, че вече и пешеходците налитат на бой.
  • #6
    анонимен ( преди 3 години )
    За тоя, изобщо няма да се изненадам ако след некоя и друга година си смени пола!
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Не вярвам да има човек, който обича да шофира и да разчита на S класа да си задоволява нагона.
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    ами свикнал е да кара с 200+, да усеща всяка прашинка на трасето, нормално 60-90 да му е бавно (особенно с S-класа) и скучно и загуба на време? Дали ще е така ако в Англя нямаше ограничения?
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    да ходи пеша за да си усмисли живота.ще има доста време да мисли.
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    не е лъжа за загубеното време ако пътя е по-дълъг... А иначе не е необходимо да си гоУем шофЕр за да караш S-класа си мисля аз..
  • #1
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Той и не може особено
fallback
Последни