fallback

Хиляди разбити суперколи стоят оставени под открито небе

Сред тях има здрави автомобили, чиито собственици просто са избягали (ВИДЕО)

Блогърката Supercar Blondie посети един от най-големите паркинги за автомобили, който се намира в Дубай. По открито небе са изоставени хиляди машини, като сред тях има не само модели от масови марки, но и луксозни суперколи. 

Момичето публикува видео с най-забележителни екземпляри, които успя да открие. Повечето автомобили са пострадали при катастрофи, като повредите по тях са сериозни. Такъв, например, е Rolls-Royce Wraith с напълно разбита предна част. Има обаче и коли в отлично състояние – като  Ferrari California T и Mercedes-AMG G63, чиито собственици са избягали от страната.

Във видеото се виждат и скъпи кросоувъри - Bentley Bentayga, Porsche Cayenne и Tesla Model X, спортни модели - Jaguar F-Type, Mercedes-AMG G63 и AMG GT, а също така и суперколи като Lamborghini Huracan и Ferrari 612 Scaglietti, край което авторката на видеото си намери 500 дирхама (около 150 долара).

Властите в Дубай предвиждат да продадат колите на търг. В страната вече има няколко чужди компании, занимаващи се именно с издирването на изоставени суперколи, които властите не са открили. Автомобилите се изкупуват на ниска цена, след което се продават в пъти по-скъпо.

Снимка и видео: YouTube

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 1 година )
    ами там им е мястото - ламаринени *** къде да седят ?
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Vsichkite se prodavat v emirates auction sled vreme... ;)
  • #2
    Сетих се! ( преди 3 години )
    Всеки месец Европейският съюз внася петрол за 55 милиарда евро. Това са половин трилион евро годишно. Ето ви го нагледния резултат: Офф напълни ми се пепелника - сменям колата. Ай ся идете заредете за 50 лв. Бърже-бърже! Бай Пешо да зареди догоре, понеже много знае :D
  • #1
    .. ( преди 3 години )
    Сетете се защо в БГ няма такова нещо...Подсказвам :) Бай Пешо ги прави като нови :)
fallback
Последни