fallback

Собственик на Tesla съсипа чужда ливада, за да краде ток

Куриозната случка отново илюстрира, че зарядната инфраструктура изостава от продажбите

Електромобилите стават все по-популярни, но инфраструктурата за зареждане въпреки всички усилия не напредва със същото темпо. Понякога това води до абсурдни сцени като тази в Лейк Уърт, Флорида, където собственик на Tesla 3 вкара колата си насред моравата на напълно непознат човек, най-безцеремонно опъна дълъг кабел през двора му и цяла нощ краде електричество от него.

По-късно собственикът обяснил, че отивал на парти у приятел, когато батерията на колата му паднала до критично ниво. Затова решил да я зареди при първа възможност.

Собственикът на къщата Фил Фромени разказва, че бил събуден рано сутринта от позвъняване от градинаря си, който настоявал той да премести бялата си Tesla от моравата. Фромени отговорил, че няма бяла Tesla, и после видял сцената отвън.

Изчакал няколко часа собственикът на колата да се върне, преди да повика полиция. Накрай полицаите издирили нахалника по регистрационния номер, той дошъл, прибрал си колата, не се извинил и не предложил дори цент компенсация за ползваното електричество.

 

fallback
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    Абе хирроу, абе гламур, що се абиш бе човек. Ааа, за париии... Наистина се забавлявам с такива к'ат теб
  • #6
    пена ( преди 4 години )
    Като на *** му светне, че ток се краде по-лесно от нафта, веднага ще зареже дизеларките и ще стане фен на електричките...
  • #5
    550d ( преди 4 години )
    Ей аз съм дизелджия имам 2 дизела ама не ми пречи да харесвам Тесла и да се надявам да убие всичките дизели на света
  • #4
    Името ти ( преди 4 години )
    Дизелджиите са голема злоба.Ама зачезват-като кюмурджиите.
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    що не му я самозапалил
  • #2
    Тинтири-минтири ( преди 4 години )
    Ватманите са доказано ментално увредени! Но свиквайте: "..."когато батерията на колата му паднала до критично ниво..." кво друго да направи като не си кара генераторче в багажника
  • #1
    112 ( преди 4 години )
    Да му беше откачил кабела и да го отреже по средата...
fallback
Последни