fallback

Електрическият пикап Ford F-150 тегли 454-тонен влак

Тази версия на популярния модел ще се появи на пазара догодина (ВИДЕО)

Компанията Ford реши да демонстрира реалните възможности на своя бъдещ електрически пикап F-150 EV и публикува видео с него в YouTube.

В случая е използван предсериен прототип на изцяло електрическата машина. Тя тегли 10 двуетажни влакови вагона, в които са натоварени 42 пикапа F-150, моделна година 2019.Общото тегло на влаковата композиция в случая е 454 тона.

Зад волана на електрическия пикап е главният инженер на проекта Ford F-150 - Линда Чан. Нейният опит са увенчава с успех, като прототипът се справя отлично с тегленето.

За съжаление, от Ford все още не разкриват техническите характеристики на своя електрически пикап. Известно е само, че преди неговото излизане компанията ще пусне на пазара хибриден F-150, като това ще стане през 2020 г. Версията на ток ще се появи година по-късно.

Снимка и видео: Ford

fallback
  • #4
    Пфффф ( преди 4 години )
    Ми да бяха вързали едно магаре.И то щеше да издърпа влака.***.
  • #3
    Jiko ( преди 4 години )
    То в нета има клип как човек дърпа влак над 200 тона ,а тоя джип,който няма да е под 500 коня остава да не успее,безмислени рекламки
  • #2
    Коко ( преди 4 години )
    Йймк
  • #1
    .. ( преди 4 години )
    Страшна сензация! Забравяте само да споделите колко тежи пикапа.Нормания Ф150 тежи сигурно 3 тона (ако не е и повече). С батериите сигурно става 5.Локомотива, който тегли композицията тежи малко повече от пикапа :)
fallback
Последни